|
Recept na Zapékané fazolky II.
Recept na Zapékané fazolky II. je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Zapékané fazolky II. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
800 g fazuľových strukov - fazolky, lusky 1 cibuľa 2 PL oleja 1 paprika 1 paradajka 3 vajcia 300 g bieleho jogurtu vňať petržlenu, zelerové a libečkové lístky 100 g strúhaný syr soľ.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapékané fazolky II.
Recept na Zapékané fazolky II.: Fazolkám odrežeme konce, umyjeme a pokrájame na menšie kúsky, cca 6 minút povaríme v slanej vode. Paradajke nakrojíme šupu do kríža, vhodíme do vriacej vody, vyberieme, ošúpeme a pokrájame na drobno. Papriku pokrájame na malé kúsky. Cibuľu tiež na drobno pokrájame a speníme na oleji. Pridáme papriku a paradajku, premiešame, podusíme, pridáme uvarené lusky, posekané vňate. Pekáčik vystelieme papierom na pečenie, vlejeme fazuľkovú zmes. Zalejeme osoleným jogurtom, v ktorom sme rozšľahali vajcia. Dáme do vyhriatej rúry - 200 stupňov, pečieme 20 minút, potom posypeme strúhaným syrom a ešte cca 10 minút zapekáme.
Poznámka k receptu na Zapékané fazolky II.: Podávame napr. s maslovými zemiakmi a paradajkovo - cibuľovým šalátom.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapékané fazolky II., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 08.10.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 800 g fazuľových strukov - fazolky, lusky 1 cibuľa 2 PL oleja 1 paprika 1 paradajka 3 vajcia 300 g bieleho jogurtu vňať petržlenu, zelerové a libečkové lístky 100 g strúhaný syr soľ
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapékané fazolky ii.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapékané fazolky II. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapékané fazolky II.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|