|
Recept na Zapečené zelené fazolky
Recept na Zapečené zelené fazolky je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Zapečené zelené fazolky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250 g zelených fazolek, 300 g brambor uvařených ve slupce, 200 ml zakysané smetany, 150 g tvrdého sýra, 4 vejce, 2 rajčata, cibule, olej, kečup, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečené zelené fazolky
Recept na Zapečené zelené fazolky: Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na kolečka. Rozkrojené fazolky spaříme ve vroucí osolené vodě a necháme okapat. Vajíčka uvaříme natvrdo a nakrájíme i s rajčaty a cibulí na plátky.Cibuli můžeme zpěnit na oleji. Na dno zapékací mísy dáme cibuli, na ni brambory, osolíme, přidáme polovinu rajčat a vajec a zakapeme kečupem. Nakonec přidáme fazolky, zbylá rajčata a vejce. Osolíme, opepříme a zalijeme smetanou,ve které je rozmíchané zbylé vejce. Posypeme nastrouhaným sýrem a v troubě vyhřáté na 180 st. zapékáme asi 25 minut.
Poznámka k receptu na Zapečené zelené fazolky: no tak jsem zvedava jak to bude chutnat
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené zelené fazolky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: janka83
- Datum vložení: 04.07.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 250 g zelených fazolek, 300 g brambor uvařených ve slupce, 200 ml zakysané smetany, 150 g tvrdého sýra, 4 vejce, 2 rajčata, cibule, olej, kečup, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené zelené fazolky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené zelené fazolky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené zelené fazolky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|