|
Recept na Zapečené žampiony s brokolicí a gorgonzolou
Recept na Zapečené žampiony s brokolicí a gorgonzolou je zařazen v kategorii houby.
K přípravě Zapečené žampiony s brokolicí a gorgonzolou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
14 - 18 větších žampionů 200g brokolice 2 vejce 140g zakysané smetany 100g Gorgonzoly sůl, pepř sladká paprika máslo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečené žampiony s brokolicí a gorgonzolou
Recept na Zapečené žampiony s brokolicí a gorgonzolou: Žampiony oloupeme, vylomíme nožičku, posolíme a naskládáme do zapékací misky, kterou jsme vytřeli máslem. Brokolici povaříme v osolené vodě, nasekáme nadrobno a necháme vychladnout. Gorgonzolu nastrouháme, nebo rozmačkáme a smícháme s vejci a zakysankou. Přidáme brokolici, sůl, pepř a trochu papriky, kdo chce může použít i pálivou. Vše smícháme a lžící naplníme do žampionů. Pečeme při 180°c přibližně 25 - 35 min. Ke konci pečení dáme na každý žampion kousek másla. Podáváme s vařenými brambory, nebo bramborovou kaší.
Poznámka k receptu na Zapečené žampiony s brokolicí a gorgonzolou: Anna Kocikova: Aničko vůbec nic se neděje, recept není totožný a i kdyby, přece je jich tu spoustu
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené žampiony s brokolicí a gorgonzolou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mysulka (Lenka)
- Datum vložení: 04.04.2013
- Počet porcí: 4 - 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Houby
- Suroviny: 14 - 18 větších žampionů 200g brokolice 2 vejce 140g zakysané smetany 100g Gorgonzoly sůl, pepř sladká paprika máslo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené žampiony s brokolicí a gorgonzolou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené žampiony s brokolicí a gorgonzolou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené žampiony s brokolicí a gorgonzolou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|