|
Recept na Zapečené těstoviny se sojovou smetanou - vegan
Recept na Zapečené těstoviny se sojovou smetanou - vegan je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Zapečené těstoviny se sojovou smetanou - vegan budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
- 1x balíček bezvaječných těstovin - 1x menší červená cibule - 1x střední paprika (červená/žlutá) - 1-2ks rajčat - 1x malé balení černých oliv (nemusí být) - 5ks žampionů (pokud máte menší, je potřeba cca 10ks) - 2x sojová smetana (značka alpro nebo provamel) - koření adžika nebo grilovací (cca 1 kávová lžička) - sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečené těstoviny se sojovou smetanou - vegan
Recept na Zapečené těstoviny se sojovou smetanou - vegan: Těstoviny si uvaříme dle návodu v osolené vodě. Po uvaření scedíme. Rajčata, papriku a žampiony si nakrájíme na menší kousky, cibulku na drobno a pokud dáváte olivy, je lepší je nakrájet na kolečka, ale mohou klidně být i v celku. Do pekáče dáme těstoviny s pokrájenou zeleninou a zamícháme. Posypeme kořením, posolíme cca 3-4 špetkami soli a zalijeme smetanou. Pekáč vložíme do předehřáté trouby a pečeme na 170-180°C cca 30min. Já těstoviny v průběhu 1x-2x promíchám, aby se mi z vrchu nepřipalovaly (nemáme horkovzdušnou troubu). ----Smetana ze sóji je k nerozeznání od té klasické ke šlehání 30%, sama jsem tomu nechtěla věřit!!!-----
Poznámka k receptu na Zapečené těstoviny se sojovou smetanou - vegan: Takto připravené jídlo je veganské pouze z rostliných surovin, tzn. bez použití surovin živočišného původu (mléko, maso, vejce, sýr). Veganská výživa je velmi zdravá a bohatá na vitamíny, viz. webové stránky, na kterých se dozvíte více: http://www.vegan-fighter.com/ Veganské recepty: http://veganodaktyl.veganka.cz/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené těstoviny se sojovou smetanou - vegan, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Amy.Stoker7
- Datum vložení: 18.04.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: - 1x balíček bezvaječných těstovin - 1x menší červená cibule - 1x střední paprika (červená/žlutá) - 1-2ks rajčat - 1x malé balení černých oliv (nemusí být) - 5ks žampionů (pokud máte menší, je potřeba cca 10ks) - 2x sojová smetana (značka alpro nebo provamel) - koření adžika nebo grilovací (cca 1 kávová lžička) - sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené těstoviny se sojovou smetanou - vegan,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené těstoviny se sojovou smetanou - vegan - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené těstoviny se sojovou smetanou - vegan
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|