RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zapečené plněné tortiglioni

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zapečené plněné tortiglioni, recepty Zapečené plněné tortiglioni, Zapečené, plněné, tortiglioni


Recept na Zapečené plněné tortiglioni

Recept na Zapečené plněné tortiglioni je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Zapečené plněné tortiglioni budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Omáčka: -1 velká plechovka loupaných rajčat (± 800 g) -1 velká plechovka drcenných rajčat (± 800 g) -2 stroužky česneku -2 zarovnané lžíce cukru -1 lžíce olivového oleje -sůl -pepř -hrst čerstvých lístků bazalky Těstoviny: -300 g tortiglioni (¾ 500 g balení) -250 g sýra ricotta -150 g sýra brie bez bílé plísně (můžeme nahradit hermelínem) -sůl -pepř -hrst čerstvých lístků bazalky -strouhaný parmazán.

Zapečené plněné tortiglioni
Zvětšit obrázek

Recept na Zapečené plněné tortiglioni

Recept na Zapečené plněné tortiglioni:
Omáčka: Česnek oloupeme a najemno nasekáme. Zlehka ho orestujeme na rozpáleném oleji. Přidáme obě plechovky rajčat, cukr, sůl a pepř. Přivedeme k varu a vaříme asi 30 minut. Celá rajčata měchačkou rozdrtíme, můžou zůstat i větší kusy. Lístky bazalky nasekáme a zamícháme je do hotové omáčky. Těstoviny: Tortiglioni uvaříme v osolené vodě al dente, tzn. aby nebyly uvařené úplně doměka. Uvařené scedíme a vychladíme pod proudem studené vody, tak docílíme toho že se nám těstoviny neslepí k sobě. Ze sýru brie odřízneme vrchní bílou plíseň. 150 g měkké vnitřní části sýru brie, ricottu, sůl a pepř společně vidličkou utřeme dohladka. Nevadí, když zůstane nějaká menší hrudka. Sýrovou náplň dáme do cukrářského sáčku a každou těstovinu, jednu po druhé jím naplníme. Do zapékací mísy dáme na dno část rajčatové omáčky, na ní vyskládáme těstoviny na ně opět omáčku. Takto postupujeme dokud nezděláme všechny těstoviny a omáčku. Mezi jednu z vrstev poklademe lístky bazalky. Končit by jsme měli omáčkou, kterou hustě posypeme strouhaným parmazánem. Dáme zapéct do předehřáté trouby na 180ºC asi 20 minut, dokud sýr nevytvoří zlatavou kůrku.

Poznámka k receptu na Zapečené plněné tortiglioni:
Fotopostup zde: http://sladkyaslanydulceysaladodomains.tumblr.com/... Sýry ricotta a brie by měli mít pokojovou teplotu. Průměr mé zapékací misky je 24 cm. Z tohoto množství mi vyšly 3 vrstvy těstovin.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené plněné tortiglioni, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Miquel
  • Datum vložení: 12.07.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: Omáčka: -1 velká plechovka loupaných rajčat (± 800 g) -1 velká plechovka drcenných rajčat (± 800 g) -2 stroužky česneku -2 zarovnané lžíce cukru -1 lžíce olivového oleje -sůl -pepř -hrst čerstvých lístků bazalky Těstoviny: -300 g tortiglioni (¾ 500 g balení) -250 g sýra ricotta -150 g sýra brie bez bílé plísně (můžeme nahradit hermelínem) -sůl -pepř -hrst čerstvých lístků bazalky -strouhaný parmazán
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené plněné tortiglioni, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené plněné tortiglioni - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené plněné tortiglioni

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist