|
Recept na Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem
Recept na Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 velké červené papriky, 500 g mletého vepřového masa, 1 cibule, 100 g strouhaného Eidamu, 3 rajčata, 1 rajčatový protlak větší, 1 lžíce bazalky, 1 lžička oregana, 5 kuliček zeleného pepře (nebo černých), 5 kuliček nového koření, 4 bobkové listy, štipec tymiánu, 3 stroužky česneku, hladká mouka, cukr dle chuti, olej, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem
Recept na Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem: V hrnci ve kterém budeme péct si na oleji osmažíme cibuli do sklovata. Papriky si naplníme směsí z mletého masa, které ochutíme strouhaným sýrem, solí, oreganem, smícháme a nacpeme do očištěných paprik, které uzavřeme vrškem se stopkou, opečeme ze všech stran, zalijeme vodou smíchanou s rajčatovým protlakem, přidáme na menší kousky nakrájená rajčata, česnek na plátky,bazalku, nové koření, pepř, tymián, osolíme, hrnec přikryjeme a dáme péct do vyhřáté trouby tak na 30 minut. Po zapečení dáme na kamna, odstraníme vršky se stopkou, v malém množství vody si rozmícháme mouku, vlijeme do omáčky na zahuštění a převaříme.
Poznámka k receptu na Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem: Plněných paprik je tu dost a každý recept je svým způsobem originál a liší se, tento můj vymyšlený je jiný surovinami i přípravou! Může se dát na zjemnění i trochu smetany, rajčata a papriky také omáčku zahušťují, při dušení se rozpadávají.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 28.03.2010
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 3 velké červené papriky, 500 g mletého vepřového masa, 1 cibule, 100 g strouhaného Eidamu, 3 rajčata, 1 rajčatový protlak větší, 1 lžíce bazalky, 1 lžička oregana, 5 kuliček zeleného pepře (nebo černých), 5 kuliček nového koření, 4 bobkové listy, štipec tymiánu, 3 stroužky česneku, hladká mouka, cukr dle chuti, olej, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|