|
Recept na Zapečené patizonové plátky v houbovém těstíčku
Recept na Zapečené patizonové plátky v houbovém těstíčku je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Zapečené patizonové plátky v houbovém těstíčku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 větší patizon 2 vejce hladká mouka podle hustoty těstíčka 4 žampiony nebo jiné houby pepř, sůl strouhaný sýr na posypání / parmazán/ uzená paprika petrželka, libeček sójová omáčka / nebo jiné oblíbené koření /.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečené patizonové plátky v houbovém těstíčku
Recept na Zapečené patizonové plátky v houbovém těstíčku: Patizon oloupeme, vykrojíme středy se zrníčky. Pokrájíme na 1,5 cm plátky, které osolíme a necháme vypotit. V misce smícháme mouku / solamyl/ sůl, pepř, žampiony, nasekané na kousky. Vmícháme vejce, sójovou omáčku, nadrcené bylinky a uzenou sypkou papriku. Uděláme si těstíčko hustší konzistence. Vypocené plátky patizonu potřeme napovrchu houbovým těstéčkem. Poklademe na plech s pečícím papírem a zbylé těstíčko poklademe do otvorů, které zůstaly po odstranění zrníček. Dáme zapéci na 180 stupňů do předehřáté trouby pod gril doměkka. Ke konci upečení posypeme plátky strouhaným sýrem / parmazánem /, dokud se sýr nerozpeče. Podáváme s pečeným bramborem nebo s pečivem.
Poznámka k receptu na Zapečené patizonové plátky v houbovém těstíčku: Po upečení plátky nadebereme zespodu i s upečeným houbovým středem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené patizonové plátky v houbovém těstíčku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 05.11.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 1 větší patizon 2 vejce hladká mouka podle hustoty těstíčka 4 žampiony nebo jiné houby pepř, sůl strouhaný sýr na posypání / parmazán/ uzená paprika petrželka, libeček sójová omáčka / nebo jiné oblíbené koření /
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené patizonové plátky v houbovém těstíčku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené patizonové plátky v houbovém těstíčku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené patizonové plátky v houbovém těstíčku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|