RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zapečené noky se špenátem a uzeným

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zapečené noky se špenátem a uzeným, recepty Zapečené noky se špenátem a uzeným, Zapečené, noky, se, špenátem, uzeným


Recept na Zapečené noky se špenátem a uzeným

Recept na Zapečené noky se špenátem a uzeným je zařazen v kategorii bramborová jídla. K přípravě Zapečené noky se špenátem a uzeným budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
bramborové těsto - jak jsme zvyklí dělat 300 g uzeného masa - měla jsem Uzené patky (byly tak půl na půl libové a tučné, což je nejlepší) olej menší cibule hladká mouka mražený listový špenát 3 - 4 stroužky česneku sůl, pepř 100 g goudy.

Zapečené noky se špenátem a uzeným
Zvětšit obrázek

Recept na Zapečené noky se špenátem a uzeným

Recept na Zapečené noky se špenátem a uzeným:
V kastrůlku si připravíme světlou cibulovou jíšku. Přidáme rozmražený špenát (nebo čerstvý, ale ten u nás neseženu:-)), dobře rozmícháme, trochu podlijeme vodou a dusíme asi 10 minut. Osolíme, opepříme, přidáme lisovaný česnek. Bramborové těsto si uděláme, jak jsme zvyklí. Vyválíme hubené hady (síla asi 2 cm) a nožem z nich odkrajujeme asi centimetrové nočky. Vaříme v osolené vodě 10 minut. Mezitím si ve větší pánvi osmažíme na malé kostičky nakrájené uzené - pokud máme libové, přidáme trochu oleje nebo sádla. Uvařené nočky vybíráme děrovanou naběračkou rovnou do pánve s uzeným, přidáme hotový špenát, dobře promícháme, případně dochutíme. Přendáme do pekáčku, zasypeme strouhaným sýrem a zapékáme asi půl hodinky.

Poznámka k receptu na Zapečené noky se špenátem a uzeným:
Je to hodně snadný a hodně dobrý recept - snad se někomu hodí. Kupodivu jsem ho tu nenašla, tak přidávám. Recept na bramborové těsto neuvádím - je jich tu spousta a každý má jistě ten svůj oblíbený. A když jsem hodně líná, občas sáhnu i pro "pytlík".

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené noky se špenátem a uzeným, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: sunny.sofi
  • Datum vložení: 06.09.2014
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bramborová jídla
  • Suroviny: bramborové těsto - jak jsme zvyklí dělat 300 g uzeného masa - měla jsem Uzené patky (byly tak půl na půl libové a tučné, což je nejlepší) olej menší cibule hladká mouka mražený listový špenát 3 - 4 stroužky česneku sůl, pepř 100 g goudy
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené noky se špenátem a uzeným, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené noky se špenátem a uzeným - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené noky se špenátem a uzeným

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist