|
Recept na Zapečené gnocchi s uzenou krkovičkou, špenátem a mozarellou
Recept na Zapečené gnocchi s uzenou krkovičkou, špenátem a mozarellou je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Zapečené gnocchi s uzenou krkovičkou, špenátem a mozarellou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
- 0,5kg uzené krkovičky - 2 balení gnocchi (balení = 0,5kg) - 4 stroužky česneku - 200ml šlehačky (smetana cca 30%) - sekaný špenát mražený do kuliček (válečků) - 250g mozarelly - olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečené gnocchi s uzenou krkovičkou, špenátem a mozarellou
Recept na Zapečené gnocchi s uzenou krkovičkou, špenátem a mozarellou: V pekáči na trošce oleje zpěníme česnek nakrájený na plátky, přidáme krkovici nakrájenou na kostičky a krátce osmahneme. Přidáme gnocchi uvařené v osolené vodě, promícháme s krkovicí a česnekem, přelijeme smetanou a nakonec vsypeme mražené kuličky špenátu. Lehce promícháme, aby se špenát nerozbil a dáme odkryté zapéct do trouby vyhřáté na 175°C na 25-30min. Poté pekáč vyndáme, poklademe mozarellou nakrájenou na kolečka a vrátíme do horké trouby na cca 5min., než se sýr roztaví. Není třeba ani solit, uzená krkovice je dostatečně slaná....a gnocchi si natáhly sůl při vaření ve vodě.
Poznámka k receptu na Zapečené gnocchi s uzenou krkovičkou, špenátem a mozarellou: ivana79, task to je fajn, že jsem tě "naučila" NOVÉ JÍDLO gnocci jsou u nás moc oblíbené, dají se i opékat, nejen vařit...výborné i jako příloha
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené gnocchi s uzenou krkovičkou, špenátem a mozarellou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: isindy (Ivana)
- Datum vložení: 10.09.2010
- Počet porcí: 1 lt nápoje
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: - 0,5kg uzené krkovičky - 2 balení gnocchi (balení = 0,5kg) - 4 stroužky česneku - 200ml šlehačky (smetana cca 30%) - sekaný špenát mražený do kuliček (válečků) - 250g mozarelly - olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené gnocchi s uzenou krkovičkou, špenátem a mozarellou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené gnocchi s uzenou krkovičkou, špenátem a mozarellou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené gnocchi s uzenou krkovičkou, špenátem a mozarellou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|