|
Recept na Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem
Recept na Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g gnocchi, 500 g brokolice, 150 g nivy, 150 ml smetany na vaření, 1 kuřecí uzené stehno, ( můžou být i dvě záleží na vás) máslo na vymazání zapékací mísy, sůl, čerstvě mletý pepř,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem
Recept na Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem: Gnocchi uvaříme podle návodu. Brokolici povaříme v osolené vodě asi 5. min. Do mísy dáme gnocchi, brokolici, obrané a nakrájené uzené stehno, mírně osolíme, opepříme a promícháme. Zapékací mísu vymažeme a dáme směs. Vrch směsi zalijeme smetanou, nadrobíme sýr. Pečeme ve vyhřáté troubě na 190°C 15-20 min.
Poznámka k receptu na Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem: Vypadá to výborně, ukládám k oblíbeným a rovnou i tisknu, abych brzy vyzkoušela
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 22.03.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 500 g gnocchi, 500 g brokolice, 150 g nivy, 150 ml smetany na vaření, 1 kuřecí uzené stehno, ( můžou být i dvě záleží na vás) máslo na vymazání zapékací mísy, sůl, čerstvě mletý pepř,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|