|
Recept na Zapečené filé s bramborami a zelím
Recept na Zapečené filé s bramborami a zelím je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Zapečené filé s bramborami a zelím budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3-4 ks rybí filé/ nejlépe pangas/,1/4 kg kysaného zelí, 1/4 kg brambor, 1/4 l sladké smetany,1 vejce / nemusí být/,10 dkg tvrdého sýra, sůl, pepř/ možno i koření na ryby/, lžíce oleje.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečené filé s bramborami a zelím
Recept na Zapečené filé s bramborami a zelím: Brambory uvaříme dopředu a vychladlé nakrájíme na 1 cm silné plátky. Na vymaštěný plech navrstvíme okapané zelí, poklademe osolenými a okořeněnými filety ryb, dále klademe plátky brambor a ještě osolíme. Vložíme do předem vyhřáté trouby na 180°C a pečeme asi 20 minut, poté zalijeme smetanou s rozšlehanými vejci a pečeme dále než brambory zrůžoví/ asi ještě 20 minut/, poté posypeme strouhaným sýrem a necháme rozpustit. Podáváme teplé a můžeme ozdobit zeleným kořením.
Poznámka k receptu na Zapečené filé s bramborami a zelím: Rybky miluju, tohle vypadá hodně jedle, ukládám do oblíbených, určitě zkusím. A ta fotečka... wow, paráda! Přidávám bodíka.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené filé s bramborami a zelím, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: pepab
- Datum vložení: 19.02.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 3-4 ks rybí filé/ nejlépe pangas/,1/4 kg kysaného zelí, 1/4 kg brambor, 1/4 l sladké smetany,1 vejce / nemusí být/,10 dkg tvrdého sýra, sůl, pepř/ možno i koření na ryby/, lžíce oleje
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené filé s bramborami a zelím,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené filé s bramborami a zelím - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené filé s bramborami a zelím
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|