|
Recept na Zapečené brambory s hlávkovým zelím
Recept na Zapečené brambory s hlávkovým zelím je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Zapečené brambory s hlávkovým zelím budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g syrového, hlávkového zelí, 500g vařených brambor(já je vařila ve slupce), 100g slaniny, 1 cibule, sůl, pepř, kmín, sádlo na vymazání pekáčku..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečené brambory s hlávkovým zelím
Recept na Zapečené brambory s hlávkovým zelím: Zelí si nakrouháme a dáme asi na 15 minut vařit s kmínem a solí. Pak jej scedíme a necháme odkapat. Brambory si uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kolečka. Cibulku si usmažíme dorůžova, slaninu taky vyškvaříme. Do pekáčku dáváme střídavě brambory, na ně zelí, posypeme osmaženou cibulkou, pak opět brabory a na ně, pokud je to poslední vrstva naklademe škvarky z uzené slaniny. Pečeme v troubě asi 40 minut.
Poznámka k receptu na Zapečené brambory s hlávkovým zelím: Zdroj-Pošli recept.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené brambory s hlávkovým zelím, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 15.09.2009
- Počet porcí: podle velikosti - asi 8
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: 500g syrového, hlávkového zelí, 500g vařených brambor(já je vařila ve slupce), 100g slaniny, 1 cibule, sůl, pepř, kmín, sádlo na vymazání pekáčku.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené brambory s hlávkovým zelím,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené brambory s hlávkovým zelím - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené brambory s hlávkovým zelím
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|