RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou, recepty Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom peká


Recept na Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou

Recept na Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou je zařazen v kategorii pro začátečníky. K přípravě Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
vinná klobása podle strávníků brambory podle strávníků 200 ml smetany na šlehání 3 větvičky rozmarýnu 1 větší cibule Sádlo, nebo olej dost pažitky tymián pepř sůl.

Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou
Zvětšit obrázek

Recept na Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou

Recept na Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou:
Do zapékacího pekáče dáme rozehřát sádlo, z vinné klobásy si uděláme šneky, které zajistíme špejlí, trochu je okořeníme tymiánem a opečeme z obou stran jen mírně a vyndáme je. Ve výpeku osmažíme cibuli nakrájenou na měsíčky, jen do růžova, na ní dáme nakrájené brambory na větší svislé kusy, osolíme, opepříme, dáme na ně polovinu otrhaného rozmarýnu, trošku tymiánu a polovinu pažitky, pak promícháme. Na brambory položíme osmažené šneky klobásy, posypeme zbytkem rozmarýnu a pažitkou a dáme zapéct do vyhřáté trouby na 200 st. přikryté. Po 15 ti minutách všechno zalijeme promíchanou smetanou a dopečeme až jsou brambory měkké (asi 20-30 minut), ze smetany vznikne šťáva a už dopékáme bez přikrytí.

Poznámka k receptu na Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou:
Tak jsem si řekla, proč to dělat všechno zvlášť, když to jde v jednom.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 03.02.2014
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pro začátečníky
  • Suroviny: vinná klobása podle strávníků brambory podle strávníků 200 ml smetany na šlehání 3 větvičky rozmarýnu 1 větší cibule Sádlo, nebo olej dost pažitky tymián pepř sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist