|
Recept na Zapečená Tilápia po středomořsku
Recept na Zapečená Tilápia po středomořsku je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Zapečená Tilápia po středomořsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g Tilápie, 5 veklých brambor,(oloupaných, nakrájených na plátky) 2 větší cibule,(oloupané nakrájené na kolečka) 1 hlavička česneku,(oloupaného nakrájeného na plátky) 20 zelených oliv,(nakrájených ) 6 velkých rajčat,( nakrájených na plátky) 125 g mozzarelly,(nakrájené na plátky) 2 KL koření na ryby, sůl, citronový pepř, (podle potřeby) 5 větších lístků bazalky, 2 větvičky rozmarýnu, 2 větvičky saturejky, 2 PL olivového oleje, 100 ml kuřecího vývaru,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečená Tilápia po středomořsku
Recept na Zapečená Tilápia po středomořsku: Rybu si osušíme a nakrájíme na kousky. Cibuli a česnek si orestujeme na troše oleje. Zbytkem vymažeme zapékací mísu. Na dno zapékací mísy dáme brambory, mírně je osolíme a opepříme. Brambory poklademe rybou, kterou posypeme kořením na ryby. Další na řadě je orestovaná cibule s česnekem, olivy, bylinky a rajčátka. Vrstvy opakujeme končíme vrstvou brambor, kterou poklademe plátky mozzarelly, podlijeme vývarem, přikryjeme. Dáme péct do vyhřáté trouby na 250°C po 10 min. Troubu stahneme na 180°C pečeme 30 min. Sundáme pukličku, zapneme gril a necháme asi 5 min. grilovat. Dobu pečení si každý ohlídá podle své trouby, protože každá trouba peče jinak.
Poznámka k receptu na Zapečená Tilápia po středomořsku: Krásný chutný receptík+
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečená Tilápia po středomořsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 09.10.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 600 g Tilápie, 5 veklých brambor,(oloupaných, nakrájených na plátky) 2 větší cibule,(oloupané nakrájené na kolečka) 1 hlavička česneku,(oloupaného nakrájeného na plátky) 20 zelených oliv,(nakrájených ) 6 velkých rajčat,( nakrájených na plátky) 125 g mozzarelly,(nakrájené na plátky) 2 KL koření na ryby, sůl, citronový pepř, (podle potřeby) 5 větších lístků bazalky, 2 větvičky rozmarýnu, 2 větvičky saturejky, 2 PL olivového oleje, 100 ml kuřecího vývaru,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečená tilápia po středomořsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečená Tilápia po středomořsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečená Tilápia po středomořsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|