|
Recept na Zapečená polévka z červené řepy
Recept na Zapečená polévka z červené řepy je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Zapečená polévka z červené řepy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 stredne veľké cvikly ( červená řepa ), 1 väčší zemiak ( možno aj viac ), 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 1 lyžica masla, 2 lyžice balzamového octa, 800 ml zeleninového vývaru, 1 bobkový list, 1 lístkové cesto, soľ, čierne korenie, worčester, 1 lyžica slnečnicových semien, 1 vajce, 1 lyžička smotany.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečená polévka z červené řepy
Recept na Zapečená polévka z červené řepy: Na masle opražíme narezanú cibuľu a cesnak, pridáme cviklu narezanú na malé kocky a asi 5 min opražíme. Pridáme vývar, ocot a bobkový list a varíme pomaly 45 min. Po 15 minútach varenia pridáme na kocky narezané zemiaky a dovaríme. Vyberieme bobkový list, polievku osolíme, okoreníme, ochutíme worčestrom. Polievku rozdelíme do 4 zapekacích misiek, posypeme slnečnicovými semenami. Lístkové cesto rozrežeme na 4 štvorce. Okraje misiek potrieme bielkom a zakryjeme štvorcami cesta. Prečnievajúce okraje odrežeme, cesto prilepíme k okraju misky potretého bielkom. Žĺtok zmiešame so smotanou a potrieme cesto. Misky vložíme do horúcej rúry a pečieme asi 10 min. Pri pečení po 2 min znížime teplotu na 200 st.
Poznámka k receptu na Zapečená polévka z červené řepy: tejaja: děkuji Terko už se k tomu schyluje čo skvór
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečená polévka z červené řepy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 15.11.2008
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 3 stredne veľké cvikly ( červená řepa ), 1 väčší zemiak ( možno aj viac ), 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 1 lyžica masla, 2 lyžice balzamového octa, 800 ml zeleninového vývaru, 1 bobkový list, 1 lístkové cesto, soľ, čierne korenie, worčester, 1 lyžica slnečnicových semien, 1 vajce, 1 lyžička smotany
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečená polévka z červené řepy,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečená polévka z červené řepy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečená polévka z červené řepy
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|