RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zapečená krkovička

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zapečená krkovička, recepty Zapečená krkovička, Zapečená, krkovička


Recept na Zapečená krkovička

Recept na Zapečená krkovička je zařazen v kategorii pro začátečníky. K přípravě Zapečená krkovička budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Maso: - 6 řízků krkovičky - asi 6 plátků slaniny (podle velikosti a chuti) - sůl, kmín - 5 stroužků česneku - hladká mouka a grilovací koření - půl cibule (kdo má hodně rád, může být i celá) - asi 250g najemno nastrouhaného čedaru - kečup - smetana (31%) Příloha: - asi 10 brambor - sůl, kmín - troška oleje.

Zapečená krkovička
Zvětšit obrázek

Recept na Zapečená krkovička

Recept na Zapečená krkovička:
Řízky naklepeme, osolíme, pomažeme prolisovaným česnekem po obou stranách a obalíme v mouce smíchané s grilovaným kořením. Půlku cibule nakrájíme na měsíčky. Na plech dáme pečící papír, posypeme cibulí a vyložíme masem. Každý plátek pokapeme kečupem, poklademe slaninou a zasypeme strouhaným čedarem. To vše zalejeme smetanou a dáme péct do vyhřáté trouby na 200 stupňů asi tak 30 - 40 minut. Že je hotovo poznáme tak, že se nám nahoře utvoří jakoby kůrčička. Okrájíme si brambory, dáme je do hrnce, vypereme, nakonec natočíme čistou vodu, která by měla být kousek nad bramborami. Osolíme, okmínujeme a vaříme do poloměkka. Poznáme to tak, že buď do brambory píchneme vidličkou, či nožem, nebo ji prostě ochutnáme. Scedíme, vysypeme brambory na rozpálenou pánev s malinkou kapkou oleje. Opečeme do zlata, nebo jak to máme rádi.

Poznámka k receptu na Zapečená krkovička:
Na plech k řízkům můžeme dát i zeleninu (může být i mražená). Tento recept je jednoduchý na přípravu a docela rychlý. Jako příloha může být i rýže, nebo normální brambory jen uvařené. Prostě co kdo má rád.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečená krkovička, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Suvicka
  • Datum vložení: 02.12.2010
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pro začátečníky
  • Suroviny: Maso: - 6 řízků krkovičky - asi 6 plátků slaniny (podle velikosti a chuti) - sůl, kmín - 5 stroužků česneku - hladká mouka a grilovací koření - půl cibule (kdo má hodně rád, může být i celá) - asi 250g najemno nastrouhaného čedaru - kečup - smetana (31%) Příloha: - asi 10 brambor - sůl, kmín - troška oleje
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečená krkovička, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečená krkovička - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečená krkovička

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist