|
Recept na Zapečená bylinková krkovička
Recept na Zapečená bylinková krkovička je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Zapečená bylinková krkovička budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky krkovice 3 cibule 150 g anglické slaniny - plátky 4 stroužky česneku 5 vajec 3 lžíce smetany 2 lžíce dijonské hořčice hrstka nasekaných čerstvých bylinek (petrželka, libeček, pažitka) strouhanka pepř sůl olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečená bylinková krkovička
Recept na Zapečená bylinková krkovička: Maso osolíme, opepříme a každý plátek potřeme prolisovaným stroužkem česneku. Obalíme ve strouhance a odložíme. V misce rozšleháme vejce se smetanou, dijonskou hořčicí a bylinkami. V pánvi rozpálíme olej a plátky masa protahujeme vaječnou směsí a zprudka opékáme z obou stran dorůžova. Stačí povrchově, maso se bude ještě péct. Na dno zapékací misky rozložíme polovinu slaniny, na ni nasypeme polovinu cibule, nakrájené na tenká kolečka, na cibuli dáme opečené maso, další vrstvu slaniny a nakonec zbývající cibuli. Pečeme v troubě rozehřáté na 200°C asi půl hodiny zakryté (např. alobalem) a dalších cca 20 minut odkryté, aby cibule zezlátla.
Poznámka k receptu na Zapečená bylinková krkovička: Recept pochází z nějakého neidentifikovatelného výstřižku, tipuji na časopis Gurmán.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečená bylinková krkovička, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 20.12.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 plátky krkovice 3 cibule 150 g anglické slaniny - plátky 4 stroužky česneku 5 vajec 3 lžíce smetany 2 lžíce dijonské hořčice hrstka nasekaných čerstvých bylinek (petrželka, libeček, pažitka) strouhanka pepř sůl olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečená bylinková krkovička,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečená bylinková krkovička - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečená bylinková krkovička
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|