|
Recept na Žampionová polévka s hermelínem a tymiánem
Recept na Žampionová polévka s hermelínem a tymiánem je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Žampionová polévka s hermelínem a tymiánem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400g žampionů, na plátky 1 velká cibule, na kostičky 3 stroužky česneku, nadrobno 2 lžíce másla 1 litr vody + masox nebo zeleninový vývar 1 lžíce worcestru 2 lžičky sušeného tymiánu 1 bobkový list 1 kelímek smetany 2 lžíce hladké mouky 1 hermelín (100g), na plátky sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Žampionová polévka s hermelínem a tymiánem
Recept na Žampionová polévka s hermelínem a tymiánem: 1) V hrnci si rozpustíme máslo, přidáme cibuli, česnek, tymián a asi 3 minuty smažíme. Poté přidáme žampiony a necháme je, aby pustily trochu vodu. Přilijeme vodu s masoxem nebo vývar, worcester a bobkový list. Pozvolna vaříme 20 minut. Polévku rozmixujeme. 2) Do smetany přidáme mouku, promícháme a vlijeme ji do polévky. Přidáme hermelín a necháme ještě 10 minut povařit. Polévku ještě jednou rozmixujeme.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Žampionová polévka s hermelínem a tymiánem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aadulka
- Datum vložení: 22.10.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 400g žampionů, na plátky 1 velká cibule, na kostičky 3 stroužky česneku, nadrobno 2 lžíce másla 1 litr vody + masox nebo zeleninový vývar 1 lžíce worcestru 2 lžičky sušeného tymiánu 1 bobkový list 1 kelímek smetany 2 lžíce hladké mouky 1 hermelín (100g), na plátky sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Žampionová polévka s hermelínem a tymiánem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Žampionová polévka s hermelínem a tymiánem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Žampionová polévka s hermelínem a tymiánem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|