RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zámecká kuřecí stehna (zdroj časop.Blesk)

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zámecká kuřecí stehna (zdroj časop.Blesk), recepty Zámecká kuřecí stehna (zdroj časop.Blesk), Zámecká, kuřecí, stehna, (zdroj, časop.Blesk)


Recept na Zámecká kuřecí stehna (zdroj časop.Blesk)

Recept na Zámecká kuřecí stehna (zdroj časop.Blesk) je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Zámecká kuřecí stehna (zdroj časop.Blesk) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 kuřecí stehna, bílá paprika, rajče 2x4 snítky rozmarýnu, mletá červená paprika, sůl, kmín, máslo, instant.světlá jíška Na nádivku: starší rohlík, sůl, pepř, 100ml smetany, snítka rozmarýnu a tymiánu (nemáme-li čerstvé, ze použít i sušené koření), petrželová nať, 2 plátky prorostlé slaniny, vajíčko.

Zámecká kuřecí stehna (zdroj časop.Blesk)
Zvětšit obrázek

Recept na Zámecká kuřecí stehna (zdroj časop.Blesk)

Recept na Zámecká kuřecí stehna (zdroj časop.Blesk):
Stehna očistíme, prsty uděláme kapsu v horní části pod kůží. Osolíme a necháme odpočinout. Uděláme si nádivku - pokrájíme rohlík na malé kostičky, zalijeme smetanou, přidáme vajíčko, posekané bylinky a nať z petrželky. Promícháme. Slaninu pokrájíme na drobné kostičky a necháme ji zprudka opéct na suché pánvičce do křupava. Společně i s vyškvařeným tukem přidáme k základu, osolíme, opepříme a promícháme. Na chvíli dáme nádivku zchladit do ledničky. Pak s ní plníme prostor pod kůží stehen. Maso přendáme do pekáčku s pečícím papírem. Rajčata,karotku,papriku pokrájíme a rozložíme kolem stehen. Maso okmínujeme, posypeme lehce paprikou, poklademe plátky másla a na ně položíme snítku rozmarýnu. Podlijeme trochou vody a přikryté pečeme asi 60 min. Pak odkryjeme a dopečeme do křupava - ještě asi 20 min. Občas přelijeme výpekem. Maso pak vyjmeme přidáme asi lžíci světlé jíšky, provaříme 5 min a podáváme s rýží.

Poznámka k receptu na Zámecká kuřecí stehna (zdroj časop.Blesk):
Maso-jakékoliv se zeleninkou máme rádi, obzvlášť zapékané v troubě, to je pak výpeček A nadívaná stehýnka-dobrý nápad.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zámecká kuřecí stehna (zdroj časop.Blesk), kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Fokuska
  • Datum vložení: 20.05.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 4 kuřecí stehna, bílá paprika, rajče 2x4 snítky rozmarýnu, mletá červená paprika, sůl, kmín, máslo, instant.světlá jíška Na nádivku: starší rohlík, sůl, pepř, 100ml smetany, snítka rozmarýnu a tymiánu (nemáme-li čerstvé, ze použít i sušené koření), petrželová nať, 2 plátky prorostlé slaniny, vajíčko
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zámecká kuřecí stehna (zdroj časop.blesk), pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zámecká kuřecí stehna (zdroj časop.Blesk) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zámecká kuřecí stehna (zdroj časop.Blesk)

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist