|
Recept na Zámecká drůbeží játra
Recept na Zámecká drůbeží játra je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Zámecká drůbeží játra budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g drůbežích jater, 2 velká jablka, 2 větší cibule, sůl, pepř, paprika, olej, hladká mouka na obalení.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zámecká drůbeží játra
Recept na Zámecká drůbeží játra: Oloupeme cibuli a nakrájíme jí na kolečka asi půl cm široká. Můžeme si pomoci tím, že do ní vždy zapíchneme párátko, aby se nám při řezání a obalování nerozpadla na jednotlivé kroužky, které by při smažení zabraly hodně místa na pánvi. Jablka rovněž oloupeme, vykrojíme jadřince a nakrájíme na 1 cm široká kolečka. Cibulové i jablečné kroužky obalíme v mouce a osmahneme z obou stran. Játra naporcujeme na menší kousky, osolíme, opepříme a opaprikujeme. Na talířek si dáme hladkou mouku, postupně okořeněné kousky jater obalujeme a vkládáme na pánvičku s horkým tukem a restujeme asi 5 min. Vše servírujeme na nahřáté talíře.
Poznámka k receptu na Zámecká drůbeží játra: Ideální je, když smažíme najednou na dvou pánvích, aby jablka, cibule i játra byly asi přibližně stejně hotové. Pokud nestíháme, to dříve hotové uchováme v teple nebo dohřejeme v mikrovnce.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zámecká drůbeží játra, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Hella
- Datum vložení: 29.06.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 500 g drůbežích jater, 2 velká jablka, 2 větší cibule, sůl, pepř, paprika, olej, hladká mouka na obalení
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zámecká drůbeží játra,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zámecká drůbeží játra - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zámecká drůbeží játra
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|