|
Recept na Zakysané "namáčky"
Recept na Zakysané "namáčky" je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Zakysané "namáčky" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 zakysaná smetana (250 ml) A) 2 lžičky krenexu B) 2 lžičky fíkového džemu C) 2 lžičky naloženého kopru sůl a bílý pepř dle potřeby.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zakysané "namáčky"
Recept na Zakysané "namáčky": Zakysanou smetanu rozdělíme do tří mističek, do každé přidáme jednu z ingerdiencí, podle chuti dosolíme, dopepříme. Tato variace byla vytvořena k uzenému lososu (a k tomu chleba s máslem), jako rychlé pohoštění.
Poznámka k receptu na Zakysané "namáčky": Je to takový recept - nerecept, spíš pro inspiraci. Ale už se mockrát potvrdilo, že návštěvy, které ochutnaly, byly moc spokojené, a že by je prý něco podobného nenapadlo. "Namáčky" (nemám ráda slovo "dip") se hodí i ke grilovaným masům. Fíkovou zavařeninu můžeme nahradit brusinkami. Někdy používám i česnek a strouhanou nivu, jindy strouhané vlašské ořechy, záleží na fantazii a obsahu spíže :-) A ještě tip: naložený kopr se většinou prodává ve velkých sklenicích, které nespotřebuji najednou. Proto si kpr rozdělím do tvořítek na ledové kostky a zamrazím (a pak přidávám i do kulajdy atd.)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zakysané "namáčky", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: danielle72 (Daniela)
- Datum vložení: 17.04.2012
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 1 zakysaná smetana (250 ml) A) 2 lžičky krenexu B) 2 lžičky fíkového džemu C) 2 lžičky naloženého kopru sůl a bílý pepř dle potřeby
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zakysané "namáčky",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zakysané "namáčky" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zakysané "namáčky"
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|