|
Recept na Zabijačková panenka
Recept na Zabijačková panenka je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Zabijačková panenka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1,5kg mletého masa, panenská svíčková, bránice, česnek, Praganda, koření do mletého masa, sádlo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zabijačková panenka
Recept na Zabijačková panenka: Panenskou svíčkovou podélně rozřízneme, vetřeme do ní rozetřený česnek s pragandou a necháme do druhého dne prozrát. Mleté maso si připravíme podle linku v poznámce. Na mikroténový úřez rozprostřeme mleté maso, doprostřed vložíme panenku a pomocí úřezu panenku zabalíme a uzavřeme v sekané. Nyní si připravíme bránici, kterou propláchneme v teplé vodě (nikoliv vařící), rozložíme a do ní zabalíme vzniklý výtvor. Přeneseme do sádlem vymazaného pekáče a za občasného podlévání a polévání pečeme při 200 stupních cca 1,5 hodiny. Většinou podáváme postudenu. Dnes jsem ji připravil k obědu s bramborovou kaší a kyselým okurkem.
Poznámka k receptu na Zabijačková panenka: Panenku jsem taky připravil kolegům z logistiky pro páteční párty. Návod na mleté maso: http://www.toprecepty.cz/recept/4475-klobasniky/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zabijačková panenka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jenda1
- Datum vložení: 05.01.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 1,5kg mletého masa, panenská svíčková, bránice, česnek, Praganda, koření do mletého masa, sádlo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zabijačková panenka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zabijačková panenka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zabijačková panenka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|