|
Recept na Z každé polévky něco aneb dobrůtka je na světě
Recept na Z každé polévky něco aneb dobrůtka je na světě je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Z každé polévky něco aneb dobrůtka je na světě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
brambory, cibule, houby sušené nebo čerstvé, anglická slanina, kopr, majoránka, vajíčka, bujón, hl. mouka, máslo, sůl, celý pepř, nové koření, bobkový list, smetana, cukr, ocet.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Z každé polévky něco aneb dobrůtka je na světě
Recept na Z každé polévky něco aneb dobrůtka je na světě: Na másle si osmažíme na drobno nakrájenou cibulku a pomocí mouky zaděláme jíšku, kterou poté zalijeme potřebným množstvím vody, přidáme bujón (já použila hovězí)a houby. Jakmile začne polévka vřít, přidáme na malé kousky nakrájené brambory a majoránku. Mezitím si nakrájíme anglickou na proužky a k ní přidáme vajíčka, která osmažíme. Až jsou brambory a houby měkké, přidáme kopr. Odstavíme z varu, přidáme přiměřeně smetanu a dochutíme solí, cukrem a octem tak, aby polévka byla sladkokyselá. Nakonec přidáme vajíčka s anglickou slaninou.
Poznámka k receptu na Z každé polévky něco aneb dobrůtka je na světě: Měli jsme chuť na bramboračku, na kyselo, na kulajdu a koprovku, tak z toho vznikla tato polévka. Byla výborná!!!! Určitě nebyla naposledy, spíše naopak. Zkuste a uvidíte :-) Dobrou chuť!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Z každé polévky něco aneb dobrůtka je na světě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: majda1512
- Datum vložení: 07.12.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: brambory, cibule, houby sušené nebo čerstvé, anglická slanina, kopr, majoránka, vajíčka, bujón, hl. mouka, máslo, sůl, celý pepř, nové koření, bobkový list, smetana, cukr, ocet
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na z každé polévky něco aneb dobrůtka je na světě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Z každé polévky něco aneb dobrůtka je na světě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Z každé polévky něco aneb dobrůtka je na světě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|