|
Recept na Výtečná klobása na pečení
Recept na Výtečná klobása na pečení je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Výtečná klobása na pečení budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Ingredience: 0.4 kg hovězí přední krk je nejlepší 2.2 kg vepřová plec bez kosti nebo výřez ne moc tučný 0.7 kg uzené krkovičky nebo boku 10 dkg ale raději podle vlastní chuti , česneku 2 dkg soli a 2 dkg rychlosoli smícháme dohromady . 4 dkg sladké papriky 2 dkg pepře cca 0.4 l ledové vody Vepřová střeva dle potřeby. špejle, Sádlo na pečení ..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Výtečná klobása na pečení
Recept na Výtečná klobása na pečení: Hovězí maso dvakrát jemně umeleme . Vepřové maso umeleme nahrubo, šablona s otvory č. 5 - 6 mm. Uzené maso umeleme pokud možno najemno . Vepřové a hovězí maso nasolíme a necháme přes noc v lednici každé zvlášť. Hovězí maso mícháme a přidáváme ledovou vodu až vznikne spojka tzv. prát. Poté maso smícháme dohromady přidáme umleté uzené všechno koření a utřený česnek. Znova zamícháme, naplníme střívka jako jitrnice, sešpejlujeme a v prostředku přetočíme, aby vznikly dva klobásy . Ty potom zvolna pečeme na sádle v troubě nebo na pánvi a také je můžeme grilovat. Možno zkusit placky a grilovat je, ale nemám odzkoušeno, asi to poteče. Doporučuji kousek díla dát do skleničky a nechat asi 30 až 45 vteřin v mikrovlnce, ochutnat a případně dosolit . Ze zkušenosti vím, že každá sůl solí jinak. Doporučená příloha: Co kdo má rád. U grilu na chalupě chleba, v sobotu doma brambory se zelím, u nás zvané Holeček.
Poznámka k receptu na Výtečná klobása na pečení: Je to klobása na pečení nebo grilování. Pokud ji bude někdo udit, nezaručuji úspěch .
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Výtečná klobása na pečení, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: jan.alois (Honza Alois)
- Datum vložení: 24.04.2010
- Počet porcí: asi 4 - 5 porcí
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: Ingredience: 0.4 kg hovězí přední krk je nejlepší 2.2 kg vepřová plec bez kosti nebo výřez ne moc tučný 0.7 kg uzené krkovičky nebo boku 10 dkg ale raději podle vlastní chuti , česneku 2 dkg soli a 2 dkg rychlosoli smícháme dohromady . 4 dkg sladké papriky 2 dkg pepře cca 0.4 l ledové vody Vepřová střeva dle potřeby. špejle, Sádlo na pečení .
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na výtečná klobása na pečení,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Výtečná klobása na pečení - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Výtečná klobása na pečení
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|