|
Recept na Vylepšený jogurtovník s borůvkami (i pro diabetiky)
Recept na Vylepšený jogurtovník s borůvkami (i pro diabetiky) je zařazen v kategorii moučníky - dia a bezlepkové - Řezy s ovocem, bublaniny.
K přípravě Vylepšený jogurtovník s borůvkami (i pro diabetiky) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Směs na Jogurtovník (Vitana), 2 borůvkové jogurty ( po 200 g), 2 jogurty s nugátem a lískovým oříškem (Bifidus activ po 125 g), 1 pudinkový prášek s borůvkovou příchutí (lze jakýkoli ovocný), 200 g hladké mouky. 3 vejce,100g másla, dostatek borůvek ( na plech cca 36x40 asi 750 g borůvek).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vylepšený jogurtovník s borůvkami (i pro diabetiky)
Recept na Vylepšený jogurtovník s borůvkami (i pro diabetiky): Kromě borůvek vše dáme do mísy a šlehačem nebo mixérem rozmícháme do hladké polotekuté hmoty. Vylijeme na pekáček, který buď vymažeme a vysypeme nebo vyložíme pečícím papírem či folií. Povrch hustě poklademe borůvkami. Upečeme do růžova ve vyhřátě troubě na 160°C asi 30 min. (Samozřejmě dle vlastní trouby) Diabetici by měli konzumovat co největší množství borůvek, příznivé tak ovlivňují hladinu cukru a zabraňují nepříjemným důsledkům.
Poznámka k receptu na Vylepšený jogurtovník s borůvkami (i pro diabetiky): monika:Moni, nedělám ho často a jinak nepřislazuju. Umělá sladidla vhodná taky nejsou, takže za čas mým diabetikům tuto pochoutku udělám,za 2 hodiny měřím cukr. Mají ho normální. Jasně, nesmí se to přehánět, ale ani na jednu stranu. Diabetes neznamená vynechat cukr, znamená mít to pod kontrolou, počítat denní dávky všech komponentů potravin a to dělám už 15 let a věř, že zkušenosti mám.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vylepšený jogurtovník s borůvkami (i pro diabetiky), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 12.10.2009
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Dia a bezlepkové - Řezy s ovocem, bublaniny
- Suroviny: Směs na Jogurtovník (Vitana), 2 borůvkové jogurty ( po 200 g), 2 jogurty s nugátem a lískovým oříškem (Bifidus activ po 125 g), 1 pudinkový prášek s borůvkovou příchutí (lze jakýkoli ovocný), 200 g hladké mouky. 3 vejce,100g másla, dostatek borůvek ( na plech cca 36x40 asi 750 g borůvek)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vylepšený jogurtovník s borůvkami (i pro diabetiky),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vylepšený jogurtovník s borůvkami (i pro diabetiky) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vylepšený jogurtovník s borůvkami (i pro diabetiky)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|