|
Recept na Výborný zapečený Pangas
Recept na Výborný zapečený Pangas je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Výborný zapečený Pangas budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
50dkg mraž.Pangas 1 zakysaná smetana 5dkg tvrdý sýr a 5dkg Niva 1 pórek ,,koření na ryby citronová šťáva,sůl,olej pažitka(petrželka)na posypání rajčata na ozdobu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Výborný zapečený Pangas
Recept na Výborný zapečený Pangas: Pangase necháme mírně rozmrznout.Pak ho přepůlíme,pokapeme citron.šťávou,a necháme asi 40min.odležet. Sýry nastrouháme a smícháme se zakys.smetanou.Je-li to moc husté,můžeme zředit s troškou mléka. Odleželého Pangase okořeníme a osolíme.Na pánvi s rozpáleným olejem osmažíme rybu spolu s nakrájeným pórkem na kolečka,po obou stranách. Vše rozprostřeme do vymazané(olejem)zapékací mísy a zalejeme zakys.smetanou se sýrem.Pečeme ve vyhřáté troubě na 200stupňů.Hotové posypeme pažitkou a ozdobíme rajčaty.
Poznámka k receptu na Výborný zapečený Pangas: Recept mám od kamarádky a dělám ho velmi často.Chutná i těm co ryby nemusí.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Výborný zapečený Pangas, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jaruna18
- Datum vložení: 22.06.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 50dkg mraž.Pangas 1 zakysaná smetana 5dkg tvrdý sýr a 5dkg Niva 1 pórek ,,koření na ryby citronová šťáva,sůl,olej pažitka(petrželka)na posypání rajčata na ozdobu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na výborný zapečený pangas,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Výborný zapečený Pangas - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Výborný zapečený Pangas
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|