RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vrstvená jablková buchta

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vrstvená jablková buchta, recepty Vrstvená jablková buchta, Vrstvená, jablková, buchta


Recept na Vrstvená jablková buchta

Recept na Vrstvená jablková buchta je zařazen v kategorii moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny. K přípravě Vrstvená jablková buchta budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
tmavé těsto: 150g celozrnné žitné mouky 75g oleje 50g třtinového cukru (very dark) 4 lžíce vody 1 lžíce bio kakaového prášku 1 vejce světlé těsto: 100g celozrnné špaldové mouky (hladké) 80g sušeného rostlinného mléka 100ml datlového sirupu 1 vejce 50ml oleje 5g bio kypřícího prášku náplň: 1 tvaroh (kostka) 100ml rostlinného mléka 3-4 nastrouhaná jablka (cca 400g) 20g vanilkové fruktosy 40g kukuřičného škrobu skořice.

Vrstvená jablková buchta
Zvětšit obrázek

Recept na Vrstvená jablková buchta

Recept na Vrstvená jablková buchta:
Nejdříve si dáme nahřívat troubu na 175°C. Nejdříve si připravíme tmavé těsto. Smícháme všechny ingredience a ručně uhněteme měkké ale pevné těsto. Dáme si ho na vymazaný a vysypaný plech, opatrně prsty rozmačkáme po celém dně a uděláme malé okraje. Těsto se dá i vyválet a poté přenést na plech, ale dá to více práce. Metličkou si promícháme tvaroh s mlékem, jablka máme nahrubo nastrouhaná a smícháme je s fruktosou a škrobem. Tvarohem potřeme tmavé těsto, zasypeme jablky a posypeme skořicí. Připravíme si světlé těsto. V míse si vyšleháme vejce se sirupem do světlejší pěny, přidáme ostatní ingredience, kromě kypřícího prášku. Jakmile je trouba připravená, opatrně do těsta vmícháme prášek a zalijeme s ním rovnoměrně jablka po celém povrchu. Pečeme zhruba 35-40min.

Poznámka k receptu na Vrstvená jablková buchta:
http://www.facebook.com/pages/Mishkas-Diary/142872... Máte doma kostku tvarohu a nevíte co s ní? Měla jsem stejný problém, dokud mi Andrejka neporadila jeden z jejich úžasných receptů. Koláč je krásně šťavnatý a nemá šanci přežít do druhého dne.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vrstvená jablková buchta, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: MishkaCZ
  • Datum vložení: 23.06.2014
  • Počet porcí: 1 plech (24x30cm)
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny
  • Suroviny: tmavé těsto: 150g celozrnné žitné mouky 75g oleje 50g třtinového cukru (very dark) 4 lžíce vody 1 lžíce bio kakaového prášku 1 vejce světlé těsto: 100g celozrnné špaldové mouky (hladké) 80g sušeného rostlinného mléka 100ml datlového sirupu 1 vejce 50ml oleje 5g bio kypřícího prášku náplň: 1 tvaroh (kostka) 100ml rostlinného mléka 3-4 nastrouhaná jablka (cca 400g) 20g vanilkové fruktosy 40g kukuřičného škrobu skořice
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vrstvená jablková buchta, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vrstvená jablková buchta - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vrstvená jablková buchta

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist