|
Recept na Vorařský guláš z Povltaví
Recept na Vorařský guláš z Povltaví je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Vorařský guláš z Povltaví budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250g hovězího předního masa, 2 velké cibule, 250g vepřového bůčku, olej podle potřeby, 1-2 lžíce hladké mouky, 1 lžička kmínu, černý pepř, 2-3 brambory podle velikosti, 3 čili papričky, 3-4 stroužky česneku, 1 lžíce majoránky, sůl, jarní cibulka na posypání guláše..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vorařský guláš z Povltaví
Recept na Vorařský guláš z Povltaví: Hovězí maso si nakrájíme na kousky a na cibuli dorůžova osmažené orestujeme. Zalijeme trochou vody a dusíme cca 30 minut. Pak přidáme bůček nakrájený na kostky, dolijeme vodou a opět dusíme. Maso vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a opět orestujeme. Zalijeme vodou, přivedeme k varu, přihodíme nadrobno nakrájené čili papričky a přidáme na kolečka nakrájené brambory. Dusíme do změknutí brambor. Nakonec přidáme rozetřený česnek a majoránku a jen provaříme. Podáváme s chlebem.
Poznámka k receptu na Vorařský guláš z Povltaví: Zdroj-Rytmus života, kulinářský speciál.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vorařský guláš z Povltaví, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 19.11.2011
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 250g hovězího předního masa, 2 velké cibule, 250g vepřového bůčku, olej podle potřeby, 1-2 lžíce hladké mouky, 1 lžička kmínu, černý pepř, 2-3 brambory podle velikosti, 3 čili papričky, 3-4 stroužky česneku, 1 lžíce majoránky, sůl, jarní cibulka na posypání guláše.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vorařský guláš z povltaví,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vorařský guláš z Povltaví - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vorařský guláš z Povltaví
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|