|
Recept na Višňová zmrzlina II
Recept na Višňová zmrzlina II je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Višňová zmrzlina II budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
150 g studeného cukrového sirupu, 150 g vypeckovaných čerstvých višní, 200 g polotučného nebo tučného jogurtu - měla jsem 2,5 % tuku, 50 g neslazeného kondenzovaného mléka, pár kapek griotkového nebo punčového aroma - není nutné a možno vynechat..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Višňová zmrzlina II
Recept na Višňová zmrzlina II: Cukrový sirup vyrobíme ze stejného množství krupicového cukru a horké vody, cukr necháme rozpustit a pak dáme do lednice vychladit. Např. 300 g cukru a 3dl (300 g) vody, po částečném zchladnutí dáme do lednice a pak používáme dle potřeby. Sirup se nekazí a je vždy k dispozici. Všechny ingredience smícháme, rozmixujeme např. tyčovým mixérem, můžeme procedit přes přes řidší cedník, vlijeme do zmrzlinového strojku a necháme 30 minut míchat. Mám strojek, kde je třeba nechat nádobu před použitím několik hodin v mrazničce, je to příslušenství k robotu Bosch. Pokud není po této době zmrzlina dost tuhá, tak ji vybereme do plastové nádoby s víkem a dáme na necelou hodinku do mrazničky. Promícháme a podáváme.
Poznámka k receptu na Višňová zmrzlina II: Přidávám pod recept jeden velmi podobný od Cathleen. Další mé recepty najdete tady http://www.merylas.estranky.cz/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Višňová zmrzlina II, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Merylas
- Datum vložení: 22.07.2014
- Počet porcí: 3 - 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 150 g studeného cukrového sirupu, 150 g vypeckovaných čerstvých višní, 200 g polotučného nebo tučného jogurtu - měla jsem 2,5 % tuku, 50 g neslazeného kondenzovaného mléka, pár kapek griotkového nebo punčového aroma - není nutné a možno vynechat.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na višňová zmrzlina ii,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Višňová zmrzlina II - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Višňová zmrzlina II
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|