Recept na Vinuté roštěnky
Recept na Vinuté roštěnky je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Vinuté roštěnky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 roštěnky 1 velká cibule 1 sladká smetana 1PL worcesteru 1PL dijónské hořčice olej sůl hovězí vývar Na náplň: 2cm másla 5dkg slaniny 2KL sardelové pasty 1PL kaparů 1 sladkokyselá okurka (já dala ještě 2 kolečka mrkve z okurek) kousek cibule 1 stroužek česneku zelená petrželka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vinuté roštěnky
Recept na Vinuté roštěnky: Maso si naklepeme, osolíme. Na náplň si utřeme máslo se sardelovou pastou, ostatní drobně nasekáme, česnek prolisujeme a vymícháme na pastu. Pastou potřeme maso, svineme do závitků, zpevníme provázkem a zprudka opečeme na oleji ze všech stran do hněda. Závitky vyjmeme a do výpeku dáme pokrájenou cibuli, necháme zesklovatět a vrátíme závitky zpět. Podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Závitky opět vyjmeme a odstraníme provázky,výpek zaprášíme moukou, rozmícháme a zalijeme smetanou, přimícháme hořčici, worcester a necháme ještě řádně provařit. Vrátíme závitky do omáčky a prohřejeme.
Poznámka k receptu na Vinuté roštěnky: Podáváme s rýží nebo knedlíkem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vinuté roštěnky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 11.01.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 4 roštěnky 1 velká cibule 1 sladká smetana 1PL worcesteru 1PL dijónské hořčice olej sůl hovězí vývar Na náplň: 2cm másla 5dkg slaniny 2KL sardelové pasty 1PL kaparů 1 sladkokyselá okurka (já dala ještě 2 kolečka mrkve z okurek) kousek cibule 1 stroužek česneku zelená petrželka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vinuté roštěnky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vinuté roštěnky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vinuté roštěnky
|
|