|
Recept na Vinná klobáska, přelitá a zapečená sýrovo-houbovým těstíčkem
Recept na Vinná klobáska, přelitá a zapečená sýrovo-houbovým těstíčkem je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Vinná klobáska, přelitá a zapečená sýrovo-houbovým těstíčkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
800 g vinné klobásky 4 vejce 30 ml mléka 2 PL strouhaného sýra /libovolný tvrdý sýr/ 2 PL nastrouhané očištěné hlívy ústřičné /nebo žampionů/ sůl, troška kari koření, špetka červené papriky zelená petrželka nebo pažitka, rozmarýn olej na vymazaní plechu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vinná klobáska, přelitá a zapečená sýrovo-houbovým těstíčkem
Recept na Vinná klobáska, přelitá a zapečená sýrovo-houbovým těstíčkem: Vinnou klobásu si zatočíme do tvaru "spirálek" a pak je přichytíme špejlema. Plech pokapeme olejem a necháme chvíli prohřát v troubě. Pak poskládáme vinnou klobásku na plech a necháme asi 10 minut na 180 stupňů pomalu péci. Mezitim si z vajec, mléka, sýra,koření, bylinek a hlívy ústřičné,uděláme těstíčko, které nalijeme na částečně zapečené kousky vinné klobásky a dál dopékáme do zlaté barvičky. Podáváme s opečeným bramborem a zeleninou.
Poznámka k receptu na Vinná klobáska, přelitá a zapečená sýrovo-houbovým těstíčkem: Je to velmi rychlé a chutné. Množství sýru a hlívy, je možné přidávat podle každého Vás, zkusila jsem tak, abý těstíčko drželo a nestékalo z klobásky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vinná klobáska, přelitá a zapečená sýrovo-houbovým těstíčkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 08.03.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 800 g vinné klobásky 4 vejce 30 ml mléka 2 PL strouhaného sýra /libovolný tvrdý sýr/ 2 PL nastrouhané očištěné hlívy ústřičné /nebo žampionů/ sůl, troška kari koření, špetka červené papriky zelená petrželka nebo pažitka, rozmarýn olej na vymazaní plechu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vinná klobáska, přelitá a zapečená sýrovo-houbovým těstíčkem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vinná klobáska, přelitá a zapečená sýrovo-houbovým těstíčkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vinná klobáska, přelitá a zapečená sýrovo-houbovým těstíčkem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|