|
Recept na Vídeňský řez (bezlepkový)
Recept na Vídeňský řez (bezlepkový) je zařazen v kategorii moučníky - dia a bezlepkové.
K přípravě Vídeňský řez (bezlepkový) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Těsto: 200g moučkového cukru, 4 vejce,1 vanilkový cukr, 125 ml oleje, 125ml mléka,1 prášek do pečiva, 150g rýžové mouky, 150g Unimix nebo Jizerky Pomerančový krém: 1l pomerančového džusu, 6 lžíc moučkového cukru, 80g škrobové moučky Vanilkový krém: 3 dl mléka, 1 vanilkový pudink, 1 vanilkový cukr, 130g másla, 6 lžíc moučkového cukru Dále: 2 balíčky amarantových piškotů, pomerančový džus, 2 lžíce rumu, čokoládová poleva.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vídeňský řez (bezlepkový)
Recept na Vídeňský řez (bezlepkový): Těsto: Celá vejce, cukr, vanilkový cukr vyšleháme do pěny, přišleháme olej, mléko, přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Upečeme a necháme vychladnout. Krém: Do 1l džusu přidáme 6 lžíc moučkového cukru, 80g škrobu a uvaříme hustou kaši kterou ihned vlijeme na piškot a necháme ztuhnout. Vanilkový krém: Uvaříme pudink a necháme vychladnout. Vyšleháme máslo s cukrem do pěny a přišleháváme vychladlý pudink. Krém rozetřeme na pomerančový krém. Na vanilkový krém naskládáme piškoty namočené v džusu s rumem a pocákáme čokoládou.
Poznámka k receptu na Vídeňský řez (bezlepkový): oóó, děěkuji
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vídeňský řez (bezlepkový), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Hoppe (Lucka)
- Datum vložení: 11.05.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Dia a bezlepkové
- Suroviny: Těsto: 200g moučkového cukru, 4 vejce,1 vanilkový cukr, 125 ml oleje, 125ml mléka,1 prášek do pečiva, 150g rýžové mouky, 150g Unimix nebo Jizerky Pomerančový krém: 1l pomerančového džusu, 6 lžíc moučkového cukru, 80g škrobové moučky Vanilkový krém: 3 dl mléka, 1 vanilkový pudink, 1 vanilkový cukr, 130g másla, 6 lžíc moučkového cukru Dále: 2 balíčky amarantových piškotů, pomerančový džus, 2 lžíce rumu, čokoládová poleva
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vídeňský řez (bezlepkový),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vídeňský řez (bezlepkový) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vídeňský řez (bezlepkový)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|