|
Recept na Vepřový výřez na kmíně, fazolkách se sušenou hlívou ústřičnou a libečkem
Recept na Vepřový výřez na kmíně, fazolkách se sušenou hlívou ústřičnou a libečkem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřový výřez na kmíně, fazolkách se sušenou hlívou ústřičnou a libečkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
800 g vepřového na dušení( doporučuji masový výřez) 1 cibule 3 hrsti zelených fazolek 1 lžíce celého kmínu(nemusí být úplně plná) 1 lžíce sušené hlívy ústřičné větvička libečku 1 lžíce Solamylu(nebo Sosenfix, či jíšku) olej pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřový výřez na kmíně, fazolkách se sušenou hlívou ústřičnou a libečkem
Recept na Vepřový výřez na kmíně, fazolkách se sušenou hlívou ústřičnou a libečkem: Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kostky výřezu, ten osmahneme a zalijeme vodou, přidáme kmín, hlívu, libeček, pepř, osolíme a necháme dusit. Když maso změkne, tak si omáčku zredukujeme, podle počtu strávníků-buď necháme vydusit,nebo přidáme vodu, dosolíme, doladíme a zahustíme Solamylem rozmíchaným v trošce vody a necháme provařit.
Poznámka k receptu na Vepřový výřez na kmíně, fazolkách se sušenou hlívou ústřičnou a libečkem: Já jsem toto jídlo vařila v PH, kam jsem všechny ingredience dala najednou a nechala jsem pomalit 3 hodiny na Hight! Recepty maso+ fazolky tu mám už dva, milujeme tu kombinaci, protože se to chutně snoubí, avšak každý recept má jiné složení všech ingrediencí. Já měla s nudlemi a taťulda s jeho oblíbenou rýží.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřový výřez na kmíně, fazolkách se sušenou hlívou ústřičnou a libečkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 13.12.2012
- Počet porcí: 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 800 g vepřového na dušení( doporučuji masový výřez) 1 cibule 3 hrsti zelených fazolek 1 lžíce celého kmínu(nemusí být úplně plná) 1 lžíce sušené hlívy ústřičné větvička libečku 1 lžíce Solamylu(nebo Sosenfix, či jíšku) olej pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřový výřez na kmíně, fazolkách se sušenou hlívou ústřičnou a libečkem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřový výřez na kmíně, fazolkách se sušenou hlívou ústřičnou a libečkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřový výřez na kmíně, fazolkách se sušenou hlívou ústřičnou a libečkem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|