RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřový plátek špikovaný slaninou s brusinkami a sýrovou pěnou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřový plátek špikovaný slaninou s brusinkami a sýrovou pěnou, recepty Vepřový plátek špikovaný slaninou s brusinkami a sýrovou pěnou, Vepřový, plátek, špikovaný, slanino


Recept na Vepřový plátek špikovaný slaninou s brusinkami a sýrovou pěnou

Recept na Vepřový plátek špikovaný slaninou s brusinkami a sýrovou pěnou je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Vepřový plátek špikovaný slaninou s brusinkami a sýrovou pěnou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Vepřové maso měkčí (panenka, oříšek) Anglická slanina delší; 2 ks/plátek masa Brusinky 150 ml 31 - 33% smetany Sýry - Eidam, Niva, Hermelín olej.

Vepřový plátek špikovaný slaninou s brusinkami a sýrovou pěnou
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřový plátek špikovaný slaninou s brusinkami a sýrovou pěnou

Recept na Vepřový plátek špikovaný slaninou s brusinkami a sýrovou pěnou:
Maso : 1. Vepřové plátky proděravíme asi ve 3 místech a protáhneme slaninkou, tak, aby byl zakryt celý plátek. 2. Potom ještě umístíme navrch plátku. 3. Maso dáme do misky a namoříme přes noc do trošky oleje. 4. Druhý den osolíme, opepříme a osmažíme do zlatova. Pěna : 1. Během pečení si nastrouháme sýry (na 4 plátky) - 80g - 100 g Eidamu - celý vnitřek 1 Hermelínu - Niva tak 50 - 60 g g podle chuti 2. Na plotnu dáme hrnec a na mírném ohni přivedeme k varu smetanu 3. přidáme sýry a mícháme, nemusí být maximálně rozpuštěno, hlavně míchat dokud nesundáme z plotny. 4. Směska by měla být středně hustá spíš ridší můžeme zředit. 5. Necháme vychladnout a ponorným mixérem ve vysoké misce rozmixujem a zpěníme. Servírujeme plátek, kolem pěna a brusinky.

Poznámka k receptu na Vepřový plátek špikovaný slaninou s brusinkami a sýrovou pěnou:
Já se s tím nějak moc nemažu, takže občas je pěna hustší, občas řídší, hlavně, aby vám chutnal ten poměr sýrů :) Nezapomeňte, že po vychladnutí omáčky bude tužší než za tepla, takže nezahušťovat a kdyby se zdálo, že je opravdu moc řídká, je to lepší, než kdyby byla hustá :)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřový plátek špikovaný slaninou s brusinkami a sýrovou pěnou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: aksuve (Eva)
  • Datum vložení: 23.04.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: Vepřové maso měkčí (panenka, oříšek) Anglická slanina delší; 2 ks/plátek masa Brusinky 150 ml 31 - 33% smetany Sýry - Eidam, Niva, Hermelín olej
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřový plátek špikovaný slaninou s brusinkami a sýrovou pěnou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřový plátek špikovaný slaninou s brusinkami a sýrovou pěnou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřový plátek špikovaný slaninou s brusinkami a sýrovou pěnou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist