|
Recept na Vepřový ořez na kari, worcesteru, tymiánu a kapii
Recept na Vepřový ořez na kari, worcesteru, tymiánu a kapii je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřový ořez na kari, worcesteru, tymiánu a kapii budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g vepřového ořezu 2 cibule 5 stroužků česneku 1 sklenička (320 ml) kapie v sladkokyselém nálevu 1 lžíce worcesterské omáčky 1 lžíce kari 2 malé lžičky tymiánu 1-2 lžíce solamylu olej pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřový ořez na kari, worcesteru, tymiánu a kapii
Recept na Vepřový ořez na kari, worcesteru, tymiánu a kapii: Do misky si dáme tymián, solamyl, pepř, olej a maso, promícháme a necháme odpočinout 1-2 hodiny. Na pánev dáme olej, necháme hodně zahřát, přidáme maso, které upravíme na stejné kousky a zprudka orestujeme. Cibuli si nakrájíme na půlměsíčky, maso shrneme ke straně a do druhé volné půlky dáme osmahnout cibuli, podlijeme mírně vodou, promícháme a dusíme. Česnek nakrájíme na proužky a během dušení ho přihodíme a přidáváme vodu kolik chceme šťávy, pak už jen ke konci dáme sterilovanou, okapanou kapii, worcester, kari, dochutíme, dosolíme a chvíli ještě dusíme.
Poznámka k receptu na Vepřový ořez na kari, worcesteru, tymiánu a kapii: Šťáva, nebo-li omáčka (dělám jí dostatek) je sympaticky pikantní a kdo má rád, může ještě přidat chilli papričku.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřový ořez na kari, worcesteru, tymiánu a kapii, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 31.05.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 600 g vepřového ořezu 2 cibule 5 stroužků česneku 1 sklenička (320 ml) kapie v sladkokyselém nálevu 1 lžíce worcesterské omáčky 1 lžíce kari 2 malé lžičky tymiánu 1-2 lžíce solamylu olej pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřový ořez na kari, worcesteru, tymiánu a kapii,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřový ořez na kari, worcesteru, tymiánu a kapii - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřový ořez na kari, worcesteru, tymiánu a kapii
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|