|
Recept na Vepřový guláš na leču,s fazolí připravený v papiňáku
Recept na Vepřový guláš na leču,s fazolí připravený v papiňáku je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřový guláš na leču,s fazolí připravený v papiňáku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
700 g vepřové plece vcelku 200 g Gazdovské slaniny nakrájené na kostičky 330 g zeleninového leča s hořčicí/1sklenička(odkaz v poznámce) 300 ml vývaru/použila jsem zeleninový z kostky 425 ml chilli fazolí v pikantní omáčce/1plechovka 2 velké cibule nakrájené nadrobno 2 velké lžíce sádla 1 lžíce sladké mleté papriky sůl zelené bylinky na posypání hotového guláše/druh podle vlastní chuti.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřový guláš na leču,s fazolí připravený v papiňáku
Recept na Vepřový guláš na leču,s fazolí připravený v papiňáku: Maso otřeme čistým, vlhkých hadříkem a nakrájíme na větší kusy. V hrnci na rozehřátém sádle orestujeme cibuli. Až začne cibule lehce růžovět, přidáme kostičky slaniny a prudce orestujeme. Poté přidáme maso, které necháme zprudka ze všech stran zatáhnout. Zasypeme paprikou, promícháme a podlijeme vývarem. Přidáme lečo, lehce osolíme a opět promícháme. Hrnec uzavřeme tlakovou poklicí. Od doby varu, kdy stáhneme plamen na minimum, dusíme doměkka cca 35minut. Hrnec ochladíme a otevřeme. Do hrnce přidáme fazole s omáčkou a podle toho, jak hustý guláš budeme chtít mít, necháme silným varem bez poklice šťávu zredukovat. Na talíři posypeme nasekanou bylinkou. Na přílohu se hodí špecle, knedlík, nebo čerstvé pečivo. Můžeme připravit i v obyčejném kastrolu. Postup je úplně stejný,až na to, že maso nepodlijeme celým množstvím vývaru najednou, ale během dušení ho budeme podle potřeby dolévat.
Poznámka k receptu na Vepřový guláš na leču,s fazolí připravený v papiňáku: Odkaz na výborné lečo s hořčicí, které se hodí jak pod různé druhy masa, tak i s uzeninou a vejci jako hlavní pokrmhttp://www.toprecepty.cz/recept/22359-leco-bez-zav... V sezoně místo leča můžeme použít směsku paprik,rajčat a cibule+2PL hořčice. Nebo dáme skleničku obyčejného zavařeného leča i s nálevem+2PL hořčice.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřový guláš na leču,s fazolí připravený v papiňáku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 13.10.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 700 g vepřové plece vcelku 200 g Gazdovské slaniny nakrájené na kostičky 330 g zeleninového leča s hořčicí/1sklenička(odkaz v poznámce) 300 ml vývaru/použila jsem zeleninový z kostky 425 ml chilli fazolí v pikantní omáčce/1plechovka 2 velké cibule nakrájené nadrobno 2 velké lžíce sádla 1 lžíce sladké mleté papriky sůl zelené bylinky na posypání hotového guláše/druh podle vlastní chuti
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřový guláš na leču,s fazolí připravený v papiňáku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřový guláš na leču,s fazolí připravený v papiňáku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřový guláš na leču,s fazolí připravený v papiňáku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|