|
Recept na Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli
Recept na Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g vepřového masa (plecko, krkovička, kotleta) 100 g anglické slaniny vcelku 500 g kysaného zelí 200 g ječných krup 2 okurky ve sladkokyselém nálevu (střední velikost) 1 cibule cukr bobkový list pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli
Recept na Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli: Na pánvi rozpustíme na kostky nakrájenou slaninu a přidáme kostky osoleného a opepřeného vepřového masa a bobkový list. Opečeme dohněda a přisypeme cibuli, kterou jsme nakrájeli na tenké půlkroužky. Vše opečeme dohněda a poté přidáme kysané zelí, promíchané s nadrobno nakrájenými kyselými okurkami. Zároveň uvaříme v osolené vodě ječné kroupy doměkka. Přidáme je k masovo-zelné směsi i s trochou vody (šlemu), ve které se vařily, promícháme a dodusíme doměkka. Podáváme se zeleninovým salátem.
Poznámka k receptu na Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli: V původním receptu z knihy 2000 nejlepších receptů obsahuje tento pokrm jiné množství ingrediencí a je podávaný s vařenými bramborami.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 08.05.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 600 g vepřového masa (plecko, krkovička, kotleta) 100 g anglické slaniny vcelku 500 g kysaného zelí 200 g ječných krup 2 okurky ve sladkokyselém nálevu (střední velikost) 1 cibule cukr bobkový list pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|