|
Recept na Vepřové ve vlastní šťávě
Recept na Vepřové ve vlastní šťávě je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Vepřové ve vlastní šťávě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vepřový bůček,sůl,kmín,kůže,voda.Soli se dává 2 dkg na kilo masa.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové ve vlastní šťávě
Recept na Vepřové ve vlastní šťávě: Bůček vykostíme,pomeleme na velké šajbě,přidáme sůl a důkladně promícháme.Nacpeme do tří čtvrtin do zavařovacích sklenic,navrh položíme kůži,mírně posypeme drceným kmínem a do každé sklenice dáme 2 PL vody a zavařujeme při 100 stupních 2 hodiny.Kůži tam dáváme z toho důvodu,aby se vytvořil rosol.
Poznámka k receptu na Vepřové ve vlastní šťávě: Je to vynikající pochoutka na chleba.Příště zkusím tuto směs ochutit buď čenekem,nebo osmaženou cibulí.Tady se prostě meze nekladou.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové ve vlastní šťávě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ?
- Datum vložení: 25.02.2010
- Počet porcí: cca:3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: Vepřový bůček,sůl,kmín,kůže,voda.Soli se dává 2 dkg na kilo masa
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové ve vlastní šťávě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové ve vlastní šťávě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové ve vlastní šťávě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|