|
Recept na Vepřové,šťavnaté smaženky(placičky)"Debrecín" s rychlým zelným salátem
Recept na Vepřové,šťavnaté smaženky(placičky)"Debrecín" s rychlým zelným salátem je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Vepřové,šťavnaté smaženky(placičky)"Debrecín" s rychlým zelným salátem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
350 g vepřového masa 100 g na drobné kostičky nakrájeného Debrecínského špeku 1 najemno nakrájená červená cibule 1 hrst nasekaného libečku a kerblíku/kerblík lze nahradit petrželkou 1 vejce sůl,mletý pepř olej nebo sádlo na smažení/použila jsem obojí.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové,šťavnaté smaženky(placičky)"Debrecín" s rychlým zelným salátem
Recept na Vepřové,šťavnaté smaženky(placičky)"Debrecín" s rychlým zelným salátem: Na masovém mlýnku umeleme vepřové maso a ještě jednou znova mleté umeleme, aby byla směs jemňounká. Pokud použijeme již zakoupené mleté maso, také ještě jednou umeleme. Přidáme kostičky špeku, cibuli a koření a důkladně promícháme. Dále přidáme vejce, nasekané bylinky a ještě jednou promícháme. Lžící si do dlaně nabíráme masovou hmotu, tvoříme placičky a klademe je do pánve s rozehřátým tukem. Smažíme na slabém plameni z každé strany zhruba 5minut. Zlatavé placičky dáme na ubrousek, nebo papírovou utěrku odsát přebytečný tuk. Podáváme s různými zeleninovými saláty.Hodí se také jako hlavní chod s bramborovou kaší.
Poznámka k receptu na Vepřové,šťavnaté smaženky(placičky)"Debrecín" s rychlým zelným salátem: Podávala jsem sehttp://www.toprecepty.cz/recept/35139-zelny-salat%...který byl hotový, než se smaženky osmažily:-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové,šťavnaté smaženky(placičky)"Debrecín" s rychlým zelným salátem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 30.09.2013
- Počet porcí: 2 porce,7 kusů placiček
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 350 g vepřového masa 100 g na drobné kostičky nakrájeného Debrecínského špeku 1 najemno nakrájená červená cibule 1 hrst nasekaného libečku a kerblíku/kerblík lze nahradit petrželkou 1 vejce sůl,mletý pepř olej nebo sádlo na smažení/použila jsem obojí
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové,šťavnaté smaženky(placičky)"debrecín" s rychlým zelným salátem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové,šťavnaté smaženky(placičky)"Debrecín" s rychlým zelným salátem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové,šťavnaté smaženky(placičky)"Debrecín" s rychlým zelným salátem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|