Recept na Vepřové soté v tomatové omáčce
Recept na Vepřové soté v tomatové omáčce je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové soté v tomatové omáčce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g vepřové kýty 2 lžíce hladké mouky 1/2 lžičky soli 1/4 lžičky pepře 4 cibule (opravdu čtyři) olej 1 lžíce sladké papriky 1/8 l smetany (125 ml) 1/8 l masového vývaru (z masoxu) 3 lžíce rajského protlaku.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové soté v tomatové omáčce
Recept na Vepřové soté v tomatové omáčce: Maso nakrájíme na 1/2 cm nudličky. Mouku, sůl a pepř smícháme a v této směsi obalíme maso. Opečeme na oleji, přidáme cibuli na půlkolečka a znovu chvíli opékáme. Pak vmícháme papriku, zalejeme vývarem a smetanou a dusíme na mírném ohni doměkka. Přidáme rajčatový protlak, dosolíme a dopepříme. Příloha - brambory vařené ve slupce, hranolky, těstoviny, rýže. Vyzkoušejte, je to opravdu velice dobré a jemné.
Poznámka k receptu na Vepřové soté v tomatové omáčce: Baruško, jsem ráda že chutnalo
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové soté v tomatové omáčce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: martina 72
- Datum vložení: 28.10.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500 g vepřové kýty 2 lžíce hladké mouky 1/2 lžičky soli 1/4 lžičky pepře 4 cibule (opravdu čtyři) olej 1 lžíce sladké papriky 1/8 l smetany (125 ml) 1/8 l masového vývaru (z masoxu) 3 lžíce rajského protlaku
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové soté v tomatové omáčce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové soté v tomatové omáčce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové soté v tomatové omáčce
|
|