Recept na Vepřové po Žebrácku
Recept na Vepřové po Žebrácku je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové po Žebrácku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 vepřové plátky sůl,pepř 4 dkg sádla 1 větší cibule 2 lžičky hladké mouky 1 lžíce hořtice 2 kyselé okurky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové po Žebrácku
Recept na Vepřové po Žebrácku: Na zpěněné cibuli osmahneme osolené, opepřené plátky masa. Podlijeme vývarem( může být z kostky), přidáme hořčici a dusíme. Měkké maso vyjmeme, štávu vydusíme, zaprášíme moukou, osmahneme, rozředíme a povaříme. Do hotové štávy vložíme drobně nakrájenou okurku. můžeme podávat s rýží nebo knedlíkem
Poznámka k receptu na Vepřové po Žebrácku: je to velice jednoduché a rychlé. fotky přidám později:-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové po Žebrácku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: eevza (evža)
- Datum vložení: 07.04.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 vepřové plátky sůl,pepř 4 dkg sádla 1 větší cibule 2 lžičky hladké mouky 1 lžíce hořtice 2 kyselé okurky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové po Žebrácku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové po Žebrácku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové po Žebrácku
|
|