|
Recept na Vepřové po čínsku (od Davida Kratochvíla)
Recept na Vepřové po čínsku (od Davida Kratochvíla) je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové po čínsku (od Davida Kratochvíla) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300g vepřového masa (plec,kýta,kotleta), 2 PL olivového oleje, 3 hrsti čerstvého bílého zelí, 3 x 1/2 papriky (různé barvy), 1/2 menšího pórku, 1 cibule, 3 stroužky česneku, dýňová semínka, 2 PL sójové omáčky Marináda: 2 PL olivového oleje, 1 stroužek česneku (prolisovat), 1 ČL kari, 1/2 ČL papriky (dle chuti i pálivé), špetka čili, pepře.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové po čínsku (od Davida Kratochvíla)
Recept na Vepřové po čínsku (od Davida Kratochvíla): Maso nakrájíme na nudličky, přidáme koření a ol. olej. Necháme v chladu marinovat min. přes noc, ale klidně 2 dny. Všechnu zeleninu vč. cibule nakrájíme na proužky, česnek na plátky. Na ol.oleji orestujeme krátkce cibuli, přidáme česnek a po chvilce naložené maso. Když je maso orestované (cca 3 min.) přidáme zeleninu a restujeme. NEPODLÉVAT, JEN RESTOVAT !!! Zelí a paprika pustí šťávu. Když je zelenina zarestovaná (po cca 5 min.) odstavíme pánev z ohně, přidáme dýňová semínka (v orig. receptu jsou arašídy) a zastříkneme sójovou omáčkou. Promícháme a již nevaříme, jen necháme 2 min spolu prohřát. Podáváme s rýží, hranolkama nebo nudlema. Dobrou chuť.
Poznámka k receptu na Vepřové po čínsku (od Davida Kratochvíla): Mohou se přidat žampiony, ale já nejím houby, tak je vynechávám.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové po čínsku (od Davida Kratochvíla), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Paprika
- Datum vložení: 28.01.2009
- Počet porcí: 30-40 ks
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 300g vepřového masa (plec,kýta,kotleta), 2 PL olivového oleje, 3 hrsti čerstvého bílého zelí, 3 x 1/2 papriky (různé barvy), 1/2 menšího pórku, 1 cibule, 3 stroužky česneku, dýňová semínka, 2 PL sójové omáčky Marináda: 2 PL olivového oleje, 1 stroužek česneku (prolisovat), 1 ČL kari, 1/2 ČL papriky (dle chuti i pálivé), špetka čili, pepře
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové po čínsku (od davida kratochvíla),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové po čínsku (od Davida Kratochvíla) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové po čínsku (od Davida Kratochvíla)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|