Recept na Vepřové plátky v tymiánové marinádě
Recept na Vepřové plátky v tymiánové marinádě je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové plátky v tymiánové marinádě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky vepřové kýty 100 ml světlého piva 1 lžíce medu 2 lžíce sójové omáčky 1 lžička chilli omáčky 2-3 větvičky čerstvého tymiánu sůl olivový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové plátky v tymiánové marinádě
Recept na Vepřové plátky v tymiánové marinádě: Pivo, sójovou omáčku, med a chilli omáčku ušleháme metličkou dohladka. Do marinády vložíme naklepané a nasolené plátky masa a tymián. Uložíme do ledničky a necháme naložené přes noc. V pánvi rozpálíme olivový olej, maso vyndáme z marinády, osušíme ho a zprudka dohněda opečeme z obou stran. Opékáme asi 10 minut, poté přilijeme zbylou marinádu, ztlumíme teplotu a pod pokličkou dalších 10 minut dodusíme.
Poznámka k receptu na Vepřové plátky v tymiánové marinádě: Elidíky za príma obědDělala jsem sice z krkovičky,ale moc nám chutnalo+10 bodík a méň zdařilou fotku posílám
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové plátky v tymiánové marinádě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 12.01.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 plátky vepřové kýty 100 ml světlého piva 1 lžíce medu 2 lžíce sójové omáčky 1 lžička chilli omáčky 2-3 větvičky čerstvého tymiánu sůl olivový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové plátky v tymiánové marinádě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové plátky v tymiánové marinádě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové plátky v tymiánové marinádě
|
|