Recept na Vepřové plátky s fenyklem a adžikou
Recept na Vepřové plátky s fenyklem a adžikou je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
K přípravě Vepřové plátky s fenyklem a adžikou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky vepřového masa / měla jsem krkovičku / 1 velká nebo dvě střední bulvy fenyklu 2 lžičky dijonské hořčice adžika 2 lžíce másla 1 lžíce mouky 300 ml silného vývaru sůl 2 lžíce oleje.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové plátky s fenyklem a adžikou
Recept na Vepřové plátky s fenyklem a adžikou: Plátky zprudka opečeme na oleji, vložíme do Pomalého hrnce, osolíme je, slabě potřeme hořčicí a posypeme adžikou. Fenykl očistíme, nakrájime na hrubší kousky a přidáme k masu. Na každý plátek dáme malý kousek másla, podlijeme vývarem a zapneme na High - cca 4 hodiny. Ze zbylého másla a mouky uděláme dvě malé kuličky, které přidáme k masu hodinu před koncem a společně dovaříme.
Poznámka k receptu na Vepřové plátky s fenyklem a adžikou: Podáváme s bramborem nebo bramborovými noky a špenátem. Jestli-že jsme zvyklí dávat do špenátu česnek, dáme ho méně, aby nepřebil chuť fenyklu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové plátky s fenyklem a adžikou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: maris
- Datum vložení: 09.04.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomalý hrnec
- Suroviny: 4 plátky vepřového masa / měla jsem krkovičku / 1 velká nebo dvě střední bulvy fenyklu 2 lžičky dijonské hořčice adžika 2 lžíce másla 1 lžíce mouky 300 ml silného vývaru sůl 2 lžíce oleje
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové plátky s fenyklem a adžikou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové plátky s fenyklem a adžikou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové plátky s fenyklem a adžikou
|
|