Recept na Vepřové plátky po normandsku
Recept na Vepřové plátky po normandsku je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové plátky po normandsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 vepřové plátky (kotleta, kýta) 2 zelená jablka 4 plátky sušené šunky nebo slaniny 2 cibule 100 ml bílého vína 200 ml horkého vývaru 200 ml smetany ke šlehání 3 lžíce másla 2 lžíce hladké mouky čerstvý tymián pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové plátky po normandsku
Recept na Vepřové plátky po normandsku: Plátky masa nařízneme po okrajích, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle dohněda. Maso vyjmeme a udržujeme teplé. Do výpeku přidáme ještě lžičku másla a vhodíme oloupaná a na plátky nakrájená jablka a měsíčky cibule. Přidáme větvičky tymiánu, proužky šunky a opékáme dohněda. Poté zasypeme moukou a zalijeme vínem a vývarem. Ke směsi vrátíme maso, přiklopíme a dusíme doměkka. Na závěr přilijeme smetanu, dochutíme a pouze prohřejeme.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové plátky po normandsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 08.09.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 vepřové plátky (kotleta, kýta) 2 zelená jablka 4 plátky sušené šunky nebo slaniny 2 cibule 100 ml bílého vína 200 ml horkého vývaru 200 ml smetany ke šlehání 3 lžíce másla 2 lžíce hladké mouky čerstvý tymián pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové plátky po normandsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové plátky po normandsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové plátky po normandsku
|
|