RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřové plátky chutné a osvěžující svou chutí

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřové plátky chutné a osvěžující svou chutí, recepty Vepřové plátky chutné a osvěžující svou chutí, Vepřové, plátky, chutné, osvěžující, svou, chutí


Recept na Vepřové plátky chutné a osvěžující svou chutí

Recept na Vepřové plátky chutné a osvěžující svou chutí je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Vepřové plátky chutné a osvěžující svou chutí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4-5 vepřových plátků 2-3 plátky anglické slaniny 3-4 cibule 3 rajčata 1 paprikový lusk 1 lžíce rajčatového protlaku 1 lžíce sušené hlívy ústřičné 1 lžíce solamylu 400 ml masového vývaru, stačí masox 50 ml 31% smetany, nebo kysané-zase má pokrm jinou chuť 1 lžičku oregana pepř olej sůl.

Vepřové plátky chutné a osvěžující svou chutí
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřové plátky chutné a osvěžující svou chutí

Recept na Vepřové plátky chutné a osvěžující svou chutí:
Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, poskládáme na sebe a necháme odpočívat. Zatím si připravíme a omyjeme rajčata, papriku, cibule oloupeme a vše nakrájíme na kolečka. Na hlubší pánev dáme olej a když je horký osmahneme zprudka po obou stranách plátky a když jsou hotové, vyndáme je na talířek. Na stejný olej nasypeme cibuli s nakrájenou slaninou na proužky, necháme osmahnout do růžova a pak dáme rajčata, papriku, posypeme oreganem a sušenou hlívou, osmahneme, přikryjeme a chvíli dusíme. Ve vývaru si rozmícháme rajčatový protlak, zalijeme zeleninu, promícháme, vrátíme osmažené vepřové plátky a dusíme dál do doby kdy vše změkne-zelenina nesmí být úplně rozvařená! Dál si ve smetaně rozpustíme solamyl a pokrm zahustíme chvilkovým povařením, můžeme dosolit a pak už můžeme stolovat.

Poznámka k receptu na Vepřové plátky chutné a osvěžující svou chutí:
Tohle jídlo patří u nás doma k první desítce nej...pokrmů. Mám vyzkoušené i s tou zakysanou smetanou a chutí se docela liší, se zakysanou je ještě o něco pikantnější a já tentokrát zvolila šlehačku. Jídlo stojí za to ho vyzkoušet, je i rychlé ač to podle popisu nevypadá.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové plátky chutné a osvěžující svou chutí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 06.12.2013
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 4-5 vepřových plátků 2-3 plátky anglické slaniny 3-4 cibule 3 rajčata 1 paprikový lusk 1 lžíce rajčatového protlaku 1 lžíce sušené hlívy ústřičné 1 lžíce solamylu 400 ml masového vývaru, stačí masox 50 ml 31% smetany, nebo kysané-zase má pokrm jinou chuť 1 lžičku oregana pepř olej sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové plátky chutné a osvěžující svou chutí, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové plátky chutné a osvěžující svou chutí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové plátky chutné a osvěžující svou chutí

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist