|
Recept na Vepřové ocásky na medu, zázvoru a na černém pivě
Recept na Vepřové ocásky na medu, zázvoru a na černém pivě je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové ocásky na medu, zázvoru a na černém pivě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2500 g vepřových ocásků ½ vepřového kolena Na marinádu : 2 stroužky česneku / nebo sušený česnek / 2 PL medu 2 ČL sojové omáčky 1 lžička sladké papriky 2 lžičky čerstvého zázvoru 3 PL oleje, sůl, pepř 1-2 ČL směsi -"Vepřová pečeně" + 3 cibule na pečení na plech Na podlévání : 500 ml černého piva a vývar z kolena.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové ocásky na medu, zázvoru a na černém pivě
Recept na Vepřové ocásky na medu, zázvoru a na černém pivě: 1. varianta : Půlku kolena uvaříme se zeleninou, solí a kořením, abychom měli pěkný vývar, ovar a polévku. Vepřové ocásky omyjeme, osušíme a naložíme do marinády ze shora uvedených surovin, nejlépe přes noc. Druhý den vložíme maso s marinádou na plech. Posypeme hustě pokrájenou cibulí , lehce podlijeme vývarem a přiklopíme. Zpočátku dusíme maso na 180 stupňů doměkka. Pak maso odklopíme, podlijeme pivem a dopečeme na 190-200 stupňů dozlatova. Podáváme s bramborovými špalíčky a špenátem. 2.varianta Nebo můžeme maso od kostí odříznout, pokrájet a naložit do marinády a z kostí uvařit polévku. Podle každého.
Poznámka k receptu na Vepřové ocásky na medu, zázvoru a na černém pivě: Ivana79: aha, Iviu, prima, moc děkuji, až teď jsem to našla ,jsem ráda, že jsi vyzkoušela receptík a díky za krásné a šťavnaté fotky, jo dědové naši, jsem také ulítlá na jejich receptech
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové ocásky na medu, zázvoru a na černém pivě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 15.05.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 2500 g vepřových ocásků ½ vepřového kolena Na marinádu : 2 stroužky česneku / nebo sušený česnek / 2 PL medu 2 ČL sojové omáčky 1 lžička sladké papriky 2 lžičky čerstvého zázvoru 3 PL oleje, sůl, pepř 1-2 ČL směsi -"Vepřová pečeně" + 3 cibule na pečení na plech Na podlévání : 500 ml černého piva a vývar z kolena
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové ocásky na medu, zázvoru a na černém pivě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové ocásky na medu, zázvoru a na černém pivě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové ocásky na medu, zázvoru a na černém pivě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|