RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí, recepty Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí, Vepřové, na, hříbkách, dijonskou, hořčicí


Recept na Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí

Recept na Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
800 g vepřové kýty,kotlety, nebo plecka, sůl, dijonská hořčice (NESMÍ SE ZAMĚNIT!!!), olej, cibule, zlatý hovězí bujón Maggi, mletý pepř, 4 kuličky nového koření, 8 kuliček celého pepře, hladká mouka, vývar nebo voda, namočené sušené hříbky, 10-15 dkg libové anglické slaniny, cibule, olej.

Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí

Recept na Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí:
Vepřovou kýtu si nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme mletým pepřem a pomažeme dijonskou hořčicí. Na oleji v kastrolu si osmažíme cibulku nakrájenou nadrobno do zlatova, přidáme anglickou slaninu nakrájenou na kostičky a na to dáme plátky masa, které jsme osolili, opepřili a potřeli dijonskou hořčicí. Krátce osmahneme (aby se srazila bílkovina). Potom zalijeme cca 1 litrem vody nebo vývarem (použila jsem kuřecí vývar). Přidáme koření a bujón, houby (já jsem měla namočené suché). Dusíme do měkka. Potom masíčko vyjmeme na talíř a šťávičku zahustíme zákletkou (mouka+voda). Přidala jsem ještě velkou lžíci dijonské hořčice. Necháme provařit. Šťávička musí být cítit po té fantastické chuti dijonské hořčice. Podáváme s dušenou rýží nebo s knedlíkem, ale byly by k tomu dobré i těstoviny nebo noky. A sakra i brambory, jak se tak nad tím zamýšlím:))

Poznámka k receptu na Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí:
Nechte si chutnat!!!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: BILKOVAI (Iveta Bílková)
  • Datum vložení: 19.03.2010
  • Počet porcí: 8
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 800 g vepřové kýty,kotlety, nebo plecka, sůl, dijonská hořčice (NESMÍ SE ZAMĚNIT!!!), olej, cibule, zlatý hovězí bujón Maggi, mletý pepř, 4 kuličky nového koření, 8 kuliček celého pepře, hladká mouka, vývar nebo voda, namočené sušené hříbky, 10-15 dkg libové anglické slaniny, cibule, olej
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist