Recept na Vepřové maso s broskvemi a česnekem
Recept na Vepřové maso s broskvemi a česnekem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové maso s broskvemi a česnekem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g vepřového plecka 1 lžička soli 1/4 lžičky mletého černého pepře 1 lžička sójové omáčky 1 lžička worčestrové omáčky 3 - 4 čerstvé broskve 1 hlava česneku 1 lžíce oleje hladká mouka na zahuštění - dle potřeby.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové maso s broskvemi a česnekem
Recept na Vepřové maso s broskvemi a česnekem: Vepřovou plec nakrájíme na kostky, které orestujeme na malém množství oleje. Osolíme, opepříme, přidáme oloupanou a na menší kousky nakrájenou broskev a celé stroužky česneku. Podlijeme vodou a dusíme, dokud maso není měkké. Poté zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody a povaříme. Dochutíme solí, sójovou a worčestrovou omáčkou. Podáváme s rýží.
Poznámka k receptu na Vepřové maso s broskvemi a česnekem: nikolka123456: V rýži mám nakrájený hlávkový salát.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové maso s broskvemi a česnekem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: JanaB1
- Datum vložení: 01.04.2013
- Počet porcí: 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500 g vepřového plecka 1 lžička soli 1/4 lžičky mletého černého pepře 1 lžička sójové omáčky 1 lžička worčestrové omáčky 3 - 4 čerstvé broskve 1 hlava česneku 1 lžíce oleje hladká mouka na zahuštění - dle potřeby
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové maso s broskvemi a česnekem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové maso s broskvemi a česnekem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové maso s broskvemi a česnekem
|
|