RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřové maso na způsob džuveče

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřové maso na způsob džuveče, recepty Vepřové maso na způsob džuveče, Vepřové, maso, na, způsob, džuveče


Recept na Vepřové maso na způsob džuveče

Recept na Vepřové maso na způsob džuveče je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Vepřové maso na způsob džuveče budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g jakéhokoliv vepřového masa, 4 větší cibule, 100 g slaniny-nemusí být, 4 rajčata, 4 papriky, 2 hrsti fazolek, 6 žampionú, 4 střední brambory, tak asi 100 g rýže, pár lžic rajčatového protlaku-nemusí být, 4 lžíce sádla, provensálské koření, petržel-pažitka, pepř, sůl..

Vepřové maso na způsob džuveče
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřové maso na způsob džuveče

Recept na Vepřové maso na způsob džuveče:
Nejprve si v jiném pekáči než ve kterém budeme péct zprudka osmahneme maso, nakrájené na menší kostky na sádle, až se opeče ze všech stran, přidáme nakrájené cibule na měsíčky a necháme jí jen tak zesklovatět, vypneme a necháme bokem stát. V druhém pekáči si rozpustíme sádlo a celé dno poklademe bramborami, nakrájenými na kolečka. Do větší mísy přendáme maso s cibulí, přidáme rýži, papriky nakrájené na kolečka, fazolky, žampiony na plátky, nasekanou petržel, posypeme provensálským kořením, dáme pepř a osolíme. Všechno pěkně promícháme a na připravené brambory v pekáči navrstvíme tuto směs. Navrch rozprostřeme rajčata na plátky a můžeme pokecat rajčatovým protlakem(já ho dala, měla jsem málo rajčat a byl tam dobrý), podlijeme 200 ml vody, přikryjeme a dáme péct do vyhřáté trouby na 200 stupňů a pečeme hodinu. Mezi pečením ještě zalijeme vodou, ne moc, jen aby jídlo bylo hezky vlhké.

Poznámka k receptu na Vepřové maso na způsob džuveče:
Jelikož doma nebyly všechny suroviny na pravý djuveč, udělala sem si takový svůj a byl vážně dobrý a proto vám ho sem dávám k vyzkoušení!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové maso na způsob džuveče, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 18.11.2010
  • Počet porcí: 5-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 500 g jakéhokoliv vepřového masa, 4 větší cibule, 100 g slaniny-nemusí být, 4 rajčata, 4 papriky, 2 hrsti fazolek, 6 žampionú, 4 střední brambory, tak asi 100 g rýže, pár lžic rajčatového protlaku-nemusí být, 4 lžíce sádla, provensálské koření, petržel-pažitka, pepř, sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové maso na způsob džuveče, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové maso na způsob džuveče - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové maso na způsob džuveče

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist